Омилен пијалок

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Омилен пијалок

• Вкупно гласачи
    406
SPRITEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

zlatno pivo najdobar pijalok e od alkoholnite pijaloci od zestokite tekila ama pivoto na prvo mesto

Вода секако кај се можело без вода
Јогурт секое сабајле посебно кога вечерта сум заглавил
На излегување
1. Jameson - ирско виски
2. Captain Morgan сечен - увозен рум
3. Кампари фанта со парчиња портокал закон за летно време
4. Шток
5. Антика 5 за у кафана
Од коктелите Alexander
Oд безалкохолни цеден портокал со зелена јаболка

Минерална вода а од алкохол коњак.

Од овие освежителниве најмногу сакам Пепси.А инаку најдобар пијалок ми е свеж цеден сок од овошје или зеленчук.Пред 3-4 купив Power Juicer и потрошив 10-15 кг овошје.Закон!

Од вода нема ништо поубаво на планетава!!!:smir:

Најчесто пијам вода,другото се во друштво (освен сок).Алкохол глупо ми е сама да пијам,кафе исто така.

Вода, вино, вотка!

Oхооо па пијам доста пијалоци, и воглавно се сите безалкохолни.
Да почнам од вода, сакам обична вода а од кисела вода ме боли стомак па затоа одвреме-навреме пијам само Горска со лимон, обична газирана вода не ја сакам :)
Ги пијам речиси сите видови сокови освен домашните :) Сите газирани и негазирани, густи, негусти, цедевита...

Од алкохолни како помал ми даваа да пробам речиси се и од сето тоа ништо не ми се бендиса :) Сакам вотка, или чиста или во комбинација со мартини или било што друго, исто сакам и коктели :)

Не сакам пиво, вино, кафе (макар што некогаш ако ситуацијата налага, пијам), повеќе сакам нескафе :)

Се разбира најмногу пијам вода:wink:А пијам најмногу млеко, иако го нема на листата...Пијав и Кока Кола само што сега не смеам и така...

ПИИИИВООООО и само ПИИИИИВООООООО
Amstel po moznost !!!!!!!!!!!!

Море од пред една недела па натака (не верувам дека долго ќе биде) сокче.. За малце на токсикологија ќе завршев:kesa:

Вода, Кока Кола, а од алкохол коњак!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom