Омилен пијалок

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Омилен пијалок

• Вкупно гласачи
    406
од безалкохолните вода и фрукталче од ананас,а од акохолните: МАРТИНИ(го обожавам),водка со сок од боровница,водка-редбул,ликер од чоколадо,бејлис,кампари со џус,и ке забораев водка-мартини се разбира..:wink:

Сум гласала којзнае кога за друг пијалок, али ако би гласала сега од безалкохолните би избрала јогурт, пијам премногу и преубав ми е, и од алкохолните коњак.

овие
brandy_stock_84.JPG

southern-comfort.jpg

или во парични денови ова

JWblack.jpg

во кафана ова

brand.gif

NAJUBAV PIJALOK MI E PIVOTOOOOOOOO.ZAKON E.I TOA SKOPSKO I GORSKO DRUGI NIKAKO.USVARI PIVO SI E PIVO.

Водка , сечена или чиста , било каква само водка да е.... И пивото воопшто не е за потфрлање - Скопското и Хајникен . А од безалкохолно спрајт. Може и метакса и чоколадниот ликер не е воопшто лош....

Цедевита од портокал, а од алкохолни највеќе пијам пиво. Но ако мора пожестоко тогаш или узо или водка.

od alkoholnite pijaloci pivo(amstel i skopsko) i od bezalkoholnite koka kola

абе златна Вода од чешма, таква ладна да се утепаш од пиење. а поле тоа иде нормално Пиво, ама и тоа ладно, да не биде фејкерско такво никакво, топло

Сега на вакво време омилен пијалок ми е црвено винце, по можност Тга за југ, така по една чашка максимум две...мераци

Кога немаш ставено некој сокови вода и пиво од оваа анкета.

Вода на прво место, па се друго е споредно. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom