Омилен/и DJ-и ?

• Креатор на темата Креатор на темата kirecvetkov92
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобар фи џеј. Малку ми е тешко овде да пишам некој зошто има стварно многу добри како што се карл кокс дејвид гета ерик пидз така да за мене нема најдобар само музиката им е ѕверска

Ди Џеј Бамја од Скочивир...
Тој како знае да запали атмосфера на свадби и крштевки !!

Сега е зафатен со жетвата па го нема на свцената

Најдобар неможам да кажам. Може во моментов ми се свиѓа нивната музика што незначи и дека нешто ново од нив сигурно ќе биде добро според мојот вкус. Моментално би ги издвоила оние на кои најдобро сум си поминала на журки и кои ги слушам по дома сега за сега :)
Paul van Dyk
Raja Ram
Deep Dish ( ама само Sharam иако во мометов ми врти ремис еден од Dubfire ) :)
Matthew Dekay
Axwell

А од нашиве: Кирил Џајковски, Горан Кан и Марко Настич (и он е наш) :)

Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Tiesto...

Тешко...можеби сум одговорил ама во последно време се јавуваат добри песни од непознати Dj-и сепак Тиесто,Ван Дајк и Ван Бурен е мојата омилена тројка:je:

nema najdobar dj ...ima dj sho ti se bendisuva sho pushta im dj sho ne ti se bendisuva sho pushta...ima dj sho sum gi cenel premnogu i posle premnogu me razocharale....

sega vo momentov mi se dopajga shto pushtaat :
Matthew Dekay ;Jerome_Isma-Ae ,Dylan Drazen, Sander_Kleinenberg, Paco Maroto, Carlos_Manaca, Gerardo Boscarino, pete thompson ,snake sedrick ,facundo mohrr
za zhurka biva i mastiksoul :)
toa se se dj koj shto pushtaat dobra muzika
producentite nema smisla da gi nabrojuvam tuka makar da nekoj od gorenavedenite se zakon i vo toa

TIESTO definitivno e br. 1 na mojava lista, sekoja cest na covekot. Vednas zad nego mi se Prydz i Armin ... !!!* :wink:

nekoj im gi peri mozocite...
tiesto i van dajk se najkafanski dj ..samo za v kafana :) haha
ma taka e sekogash groto narod nema pojma sho e ubo...ako razberi che ima revolucija na vostanie ke se vdignat
Ти пак, ти пак... Што се разбираш, интелегенција ти излезе од постот.:tapp:
Факт е дека 90% посто од македонците се тотални идиоти кога доаѓа музиката во прашање.
Ме нервира кога ги читам глупиве споредби и постови на темава.:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom