Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da me svatite pogresno ama izgleda deka 90% od vas koi ste ostavile komentari od Tiesto I od Paul Van Dyke ne znaete nisto fazla....
има цела една мелодија ама хаус ти е хаус од коа ќе почне траката онака се тупи 7-8 минути без некоја посебна цел , она што во трансот го викат breakdown . иначе вокали има и во транс ако не си запознаен со ова :helou:kade ima cela edna melodija so intro paganja vokali i tn...
види сеа тука си тотално грешка. не мора никоја трака да знаеш детално бидејки додека едната ти врти она што излегува од звучниците , другата глава може да врти трака чиј звук ке излегува само на слушалките , е сеа ако имаш квалитетни слушалки со добра изолација ке ја слушаш само таа трака без звукот однадвор кој е далеку појак и ќе ја запознаеш таа песна па ќе ја миксашtreba da ja znaes sekoja traka detalno da znaes koga ja mixas...za razlika od trance kaj sto treba samo da mu ja namestis brzinata i posle slobodno koga sakas miksaj ja..
а овој дел само потврдува дека ја слушаш истата комерцијала која ја слушаат 99 посто од корисниците кои овде пишуваа постовиA za mene najdobri????Hmm Definitivno Roger Sanchez No1...potoa Danny Tenaglia,Carl Cox definitivno naj podgotven tehnicki,Martin Solveig i mn mn drugi