Омилен/и DJ-и ?

• Креатор на темата Креатор на темата kirecvetkov92
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене најдоброто место го делат Deep Dish и Paul Van Dyк. Тука негде се John Digweed i Deep Dish (во стилот се разликуваат од горниве ама немам зборови)

Inaku ne sum golema ljubitelka na ovoj tip na muzika no momentalno najdobar DJ za mene e DJ Tiesto.

Matthew Dekay за мене има најдобри песни,после него би ги ставил
Paul van Dyk
Paul Oakenfold
Tiesto

Иако нашето клаберско општество е сеуште неразвиено и загрозено од турбофолкерите и нема никаква теорија 6 души да прават муабет за кој е најдобар дј,сепак ке го дадам и моето мислење па нека се брои:мислам дека Paul van Dyk е најдобар(а тоа го покажуваат и 1.000.000 топ листи на светов),но и Sasha мислам дeка заслужува почит и многу наши дј-и кои не ги броите,но ако ги споредите нашите дј-и со многу од странските ќе видите се многу повеќе во тек со клабинг културата во светот додека еден дј од рангот на Tiesto на негова журка микса музика што ја слушавме пред едно 5-6 месеци.Ќе мораме да ги поддржиме и нашите дј-и пред се за нивното залагање и трудот што го даваат да сме во тек со меѓународната сцена.

Coxx напиша:
Roger Sanchez и Armand Van Helsen
Да не мислеше Armand van Helden ако има некој Helsen(ќе испаднам ич неинформиран)ќе морам да го слушнам,па дај ти се молам кажи некоја трака од него.
ПС.Ќе морам да додадам дека овие двајца(Roger Sanchez & Armand van Helden) исто така се закон

Dj_Madness напиша:
Да не мислеше Armand van Helden ако има некој Helsen(ќе испаднам ич неинформиран)ќе морам да го слушнам,па дај ти се молам кажи некоја трака од него.
ПС.Ќе морам да додадам дека овие двајца(Roger Sanchez & Armand van Helden) исто така се закон

Се извинувам, грешка буква.

ej de4ki a ne bi bilo dobro da poobjasnite i so go pravi "najdobar" vasiot DJ....a?....ja mislam deka trea da si go izberete vie .... a ne spored nekoj si top listi ili neso slu4no.....

BusHav напиша:
Matthew Dekay за мене има најдобри песни,после него би ги ставил
Paul van Dyk
Paul Oakenfold
Tiesto

брате све добро али овој кичеров последниов ти квари просег тука дури и во минус те става

Flik напиша:
брате све добро али овој кичеров последниов ти квари просег тука дури и во минус те става

a drugite 2ca A?

Trancer4e напиша:
ej de4ki a ne bi bilo dobro da poobjasnite i so go pravi "najdobar" vasiot DJ....a?....ja mislam deka trea da si go izberete vie .... a ne spored nekoj si top listi ili neso slu4no.....
Еј да се разбереме:Paul van Dyk е мој избор а додадов дека на којзнае колку топ листи е No.1
ПС.да се разбереме само во иднина лугето што пуштаат и миксаат музика се викаат дј-и,а оние што прават музика се викаат продуценти.Сите ЛУЃЕ што се кажаа на форумов се во исто време и дј-и и продуценти.Али веќе чим сме почнале да ги мешаме работиве нека продолжи така.:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Според мене најдобар е FatBoy Slim!!!

Оној ian van dahl само неам појма дали е DJ а бе не е ни битно ако звучи добро.

Dj_Madness напиша:
Еј да се разбереме:Paul van Dyk е мој избор а додадов дека на којзнае колку топ листи е No.1
ПС.да се разбереме само во иднина лугето што пуштаат и миксаат музика се викаат дј-и,а оние што прават музика се викаат продуценти.Сите ЛУЃЕ што се кажаа на форумов се во исто време и дј-и и продуценти.Али веќе чим сме почнале да ги мешаме работиве нека продолжи така.:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

pa vo vakov slu4aj kaj so se zborue za DJi, tie DJ/Producenti se zemaat kao DJ i se prai muabet za muzikata so ja pustaat a ne so ja pravat.... BTW: znam so e DJ....10x na pojasnuvanjeto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom