D
DJ_DEXTER
Гостин
Според мене најдоброто место го делат Deep Dish и Paul Van Dyк. Тука негде се John Digweed i Deep Dish (во стилот се разликуваат од горниве ама немам зборови)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не мислеше Armand van Helden ако има некој Helsen(ќе испаднам ич неинформиран)ќе морам да го слушнам,па дај ти се молам кажи некоја трака од него.Coxx напиша:Roger Sanchez и Armand Van Helsen
Dj_Madness напиша:Да не мислеше Armand van Helden ако има некој Helsen(ќе испаднам ич неинформиран)ќе морам да го слушнам,па дај ти се молам кажи некоја трака од него.
ПС.Ќе морам да додадам дека овие двајца(Roger Sanchez & Armand van Helden) исто така се закон
BusHav напиша:Matthew Dekay за мене има најдобри песни,после него би ги ставил
Paul van Dyk
Paul Oakenfold
Tiesto
Flik напиша:брате све добро али овој кичеров последниов ти квари просег тука дури и во минус те става
Еј да се разберемеTrancer4e напиша:ej de4ki a ne bi bilo dobro da poobjasnite i so go pravi "najdobar" vasiot DJ....a?....ja mislam deka trea da si go izberete vie .... a ne spored nekoj si top listi ili neso slu4no.....
Dj_Madness напиша:Еј да се разберемеaul van Dyk е мој избор а додадов дека на којзнае колку топ листи е No.1
ПС.да се разбереме само во иднина лугето што пуштаат и миксаат музика се викаат дј-и,а оние што прават музика се викаат продуценти.Сите ЛУЃЕ што се кажаа на форумов се во исто време и дј-и и продуценти.Али веќе чим сме почнале да ги мешаме работиве нека продолжи така.![]()
![]()
![]()