Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Kosovarski orki ke se doseluvaat vo Aerodrom? Info? Link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај не заебавај, кои се тие донатори или луѓе што не сакаат децата т.е идните генерации да се почуствуваат убаво во училиште, не е ни чудо што луѓето си одат од државатаТие донации се наменети за крстот и затоа неможат да бидат пренаменети за други потреби иначе донаторите ќе си ги повлечат парите назад
Кога сме веќе на тема БразилПред 3 год бев во Рио. Не сте до до толку слепци и знаете дека има статуа на Исус таму. Знаете какво обожување има од страна на населението спрема таа статуа ? Знаете дека им е заштитен знак? Ни една стока не се дрзна да каже: зашто да градат статуа нека ми ги дадат парите на мене. Они се џган народ, гледаат само на превара и лесна заработка и се гомна невидени, ама поголеми гомна од нас дефинитивно нема. Како може бе некој да не оправдува градење на крст заради сопствена сиромаштија?
Вика мизерија било. Срце, мизеријата доаѓа од внатре од тебе. Крст и да се гради и да не се гради ти пак ке бидеш мизерна.
И ова баш сега налетав на него:Кога сме веќе на тема Бразил
http://off.net.mk/video/razno/brazil-ne-dava-vtora-shansa
Некој ден може ова ќе ти се случи тебе во маало, само немој да се чудиш како дошло до тоа
Па не ми изгледа тепачот како сиромашно дете.И ова баш сега налетав на него:
Али овој секако изгледа на Секретар за јавен ред и мир. Очигледно го зачувал и редот и мирот чим вака го маваатПа не ми изгледа тепачот како сиромашно дете.
Како и да е насилство и криминал најмногу се истребуваат со едукација
Kosovarski orki ke se doseluvaat vo Aerodrom? Info? Link?
Звучиш како грк. Ако не си знаел Македонец по default не е само (православен) христијанин.Наши бе наши, македонец, христијанин. Ја овие другите не ги рачунам ни у луѓе, знаеш на кои мислам.
Тактички скроз погрешно.Дај боже уште поголем да се изгради,ама да беше ова држава во вистинска смисла,волкав крст од 33 метри ќе имаше на тетовското кале а не во Аеродром со 95% македонско христијанско население.Не сака во Ерусалим да се правиш христијанин биди во Мека ако можеш..
Дај не заебавај, кои се тие донатори или луѓе што не сакаат децата т.е идните генерации да се почуствуваат убаво во училиште, не е ни чудо што луѓето си одат од државата
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 19:44 ---
Кога сме веќе на тема Бразил
http://off.net.mk/video/razno/brazil-ne-dava-vtora-shansa
Некој ден може ова ќе ти се случи тебе во маало, само немој да се чудиш како дошло до тоа
Се гради џамија сите јадеме гомна само на форум,се гради огромен крст сите јадеме гомна само на форум,никаде никој го нема на дело,што сереме за крстот а не за џамија?Се гради џамија- сите ќутите.
Се гради крст- сите серете.
Шо??? Не ти пеат???
Епа овде им пеат! Овде немаат патишта, здрава вода за пиење, стабилна струја и ефтина, немаат пари како што имаш ти, немаат чист воздух, немаат администрација, немаат училишта, немаат мир. Им фали уште крст на глава!