Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе да се мочам во тоа оградата, планот е да банкротира Европа и нормално ние мора да држиме чекор со тоа што е тренд во Европа, затоа што таму и природно сме припаѓале.
Друго шо не е јасно?
И по пат, тоа што имаш повеќе години од мене, и што си се зачленил кога биле опозиција, не ти дава за право да одиш против оние кои пристапиле подоцна.
А ако веќе правиме муабет, кој е од кога, јас не сум ни цела година.
Пума е пример за бранот тазе вмровци ...
Не би рекол јас ако бирам да носам турист порадо би го донесол во Скопје околку во Охрид Скопје има највеќе да понуди од било кој град во Македонија.Скопје како административен, културен и образовен центар нормално дека ќе има поголема фреквентност на движење ин/аут од другите градови, но не го мешај тоа со туристички центар, Скопје никако не е туристички центар.
Имам скоро 23, не сум толку постар и неам ништо против само од твојте постови одма се позна дека си од тие што ги набројав. Џабе ќе убедуваш идеали, ова она тоа ти е вистината.
Кој рече дека има еднаквост? Тоа е утопистичко сфаќање. Исто како и твоето - за идентитетот. Не ја знаеш цената на сиромаштијата. Тоа е нешто што никому не го посакувам. Поготово онаа безизлената.
Во моментот кога ќе помислиш дека ограда од 1.000.000 евра е битна за зачувувањето на твојот идентитетот, сериозно треба да се подразмислиш што не е во ред со тебе.
Можеби си во прави, и тоа е најголемиот проблем.Не би рекол јас ако бирам да носам турист порадо би го донесол во Скопје околку во Охрид Скопје има највеќе да понуди од било кој град во Македонија.
Планот е сегашнава влада да се спрема за промена на власт.А бе да се мочам во тоа оградата, планот е да банкротира Европа и нормално ние мора да држиме чекор со тоа што е тренд во Европа, затоа што таму и природно сме припаѓале.
Друго шо не е јасно?
крајот на 2004та ко што се сеќам го немаше Мијалков да раководи со сите одлуки, економистот Ставревски , туку Никола Груевски кој тогаш не беше кукла со која раководи Мијалков, Филип Петровски, Антонио Милошевски кој полека се повлекува...Тогаш си се зачленил во периодот кога беше истово раководство и истиве денешни идеали.
Епа што друго е направено за да се зачува идентитетот освен огради и коњи?Дали тоа некаде го кажав? Ако го кажав цитирај.
Ако мислиш дека ова што го напиша е точно, тогаш не си знаел ништо за партијата во која се зачленуваш.крајот на 2004та ко што се сеќам го немаше Мијалков да раководи со сите одлуки, економистот Ставревски , туку Никола Груевски кој тогаш не беше кукла со која раководи Мијалков, Филип Петровски, Антонио Милошевски кој полека се повлекува...
Не дека е лошо што се гради Скопје но е погрешно само Скопје да се форсира има многу други места каде треба да се вложува...Инаку на темата едно милионче е многу за ограда според сите стандарди. Но, за жал тоа е можеби најдобрата инвестиција во буџетот се друго е проебување пари од денес за утре и ништо нема да остане од останатите буџетски трошења.Можеби си во прави, и тоа е најголемиот проблем.
Имаме толкави потенцијали за хит туристики дестинации и повторно Скопје, кој е светлосни години поназад од останатите главни градови во регионот има најмногу да понуди.
Епа што друго е направено за да се зачува идентитетот освен огради и коњи?
Аналогијата е многу јасна ако сакаш да ја согледаш. Ти за жал не сакаш.
крајот на 2004та ко што се сеќам го немаше Мијалков да раководи со сите одлуки, економистот Ставревски , туку Никола Груевски кој тогаш не беше кукла со која раководи Мијалков, Филип Петровски, Антонио Милошевски кој полека се повлекува...