Ограда од 1.000.000 евра

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Wtf?

url

Озбилно мислите дека оградата стварно ќе чини милион и кусур евра !? Ќе ја купат оградата за 200.000, остатокот ќе го исперат, како и се до сеа...
Точно. За све така се прави.

Иначе тие огради и сличните срања ке ги осетиме ние и нашите деца колку вределе.

За помалку од 1 месец (поточно период 17 Април - 07 Мај) владата се (не) задолжи за 300 милиони евра.
250 милиони евра зема од Дојче Банк
50 милиони евра од домашен пазар.
Наздравје бричење.

Барем нека напраат колец на секој метар ограда, да може полесно да ги наденеме. Маме им апашко.
Поздрав до цела влада, на чело со Никоwа

Кога има овци нека стрижат ...

Ќе западнеме у проблеми како Грција, може не до толку изразени ама тоа за неколку години ќе се случи, слушате ми го зборот, и они 2004 беа се мислеа на врвот на светот, Оплимпијада, разноразни луксузирања и сл. како нас сеа се курчиме и со тоа што треба и со тоа што не треба. Еден милион од миљардата и кусур со која се задолжуваме во последно време да беше во капителен проект ајде, ама овие срања.

Само криво ми е што овие што денес не дават у гомнава нема да бидат тука кога ќе треба да се наплатат сметките, туку ќе бидат избегани некаде во разни Чешки, Кипари и слични местенца.

Кој сака да се пријавиме?

Јас веќе се пријавив.
Копуци смрдени, апаши, кој ќе ви ги пере гомната само незнам. Десет влади псле овие нема да испаднат од долговиве кој ги опнаа овие години за глупости. Барем да беа продуктивни. Огради, врби и коњи...ви иде крајот!

Јас ќе им ја дадам мојата ограда бесплатно. А тие милион евра нека ми ги дадат ќе им ги уплатам на Охис за плата и на Железница за плата, останатите ќе ги дадам на сите од темата Хуманитарни акции и помош

Јас веќе се пријавив.
Копуци смрдени, апаши, кој ќе ви ги пере гомната само незнам. Десет влади псле овие нема да испаднат од долговиве кој ги опнаа овие години за глупости. Барем да беа продуктивни. Огради, врби и коњи...ви иде крајот!

E stvarno onaa GLADNA KOKOSKA PROSO SONUVA bez pricina ne e kazana :D :D

Нешто као ми лепиш етикета или лошо те разбрав?

Epa VI IDE KRAJOT kako da go etiketiram ??
Devojce - devojko - zeno te gledam non stop se motas kako prdez niz gaki :) znaes zeni so politika ne si odgovoraat .

Спасо потрчај до најблиската шоља и удави се.

Znaes kako izgledate od strana :) :) , kako da cekate pred TV i so dusa cekate nesto loso da slusnete za sopstvenata drzava i samo togas znaci samo togas ste srekni , aj ako nekoj den od lekar slusnete deka vasata majka ima teska bolest ke bides li togas srekna ? ? ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom