А бе остај што ебат, да не не заразат и нас после?! Беља..Се прашувам дали ебаваат друго нешто освен нас граѓаните...
Немора трамвај...иако ни е премногу потребен (барем во главниот град) со тие пари знаеш ли колку работни места можат да се отворат,или да не претерам 4 до 5 дома за бездомници да се отворат...или да купат некоја медицинска опрема,реконструираат патишта..ама убаво рече..кој да му ја мисли.Само колку за илустрација, со 2.2 милиони евра се купуа трамвај - ракета. Само кој ли да му мисли бе.
Исто. Бев за али ова е претерано.Бев многу за коа излезе проектот Скопје 2014 а и сега го поддржувам ама ова што се случува во позадина е катастрофално. Да одат со реални цени и место 1м да платат 10к-20к евра ќе се сложам и ќе ги поддржам, ама да ме ебат во здарв мозок НЕ!
Дај боже да е златна,кога ќе ја гребам со клучевите, ќе знам дека сум ќар!!!Сеедно Грците ќе пукнат од мака немаат пари во буџет, а ние акаме огради од 1 000 000 евра..
После ќе кукаме како нив.. :/ Се е убаво додека трае.. ЈБГ!
Чекај и камери и обезбедување ќе има на нејзе.. И за тоа плус мани од буџет!Дај боже да е златна,кога ќе ја гребам со клучевите, ќе знам дека сум ќар!!!
Едно е да може, друго е да сака...Со милион еура (60 милиони денари) можат да се исплатат 6 цели плати за фирма од 1000+ вработени.
Со тие пари нека си го огради(заштити) фејсбукот да не му го бутнат.Марк Зукенберг за Е! изјави дека својата нова вила која ќе ја купи со парите кои ќе ги заработи со излезот на Фејсбук на берза ќе ја украси со ограда од ни помалце ни повеќе туку 1 МИЛИОН евра!
Ах грешка...
Новата ограда на мостот кај „Холидеј Ин“ ќе ја платиме еден милион евра!
Да да...