Ограбена експозитура на Комерцијална Банка во Скопје - ПОВТОРНО, денеска - 15.08.2008

• Креатор на темата Креатор на темата StormSubZero
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 август 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Слушам на вести тројца ограбиле банка во Скопје...ејјјјјј
Како така.
Ги собрале сите пари и ги ограбиле муштериите....

Филмски грабеж во експозитура на „Комерцијална банка“

„Сите се ограбени, имало и некој пензионер со околу 850 ден, како што кажа госпоѓата моја, и за минимални пари. На друга и 50 денари и зеле. Во главно, сите ги опљачкале“, изјави Марјан Димовски.
Ограбувачите од заложниците земале скоро 1.300 евра.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=96348

Слушам на вести тројца ограбиле банка во Скопје...ејјјјјј
Како така.
Ги собрале сите пари и ги ограбиле муштериите....

Ете ти инфо. Кога отвораш тема, гледај да биде издржана. Мсн муабет не.

Ова веќе не ме чуди.Последниве денови оваа работа станува се почеста.До кога вака не знам.Мора да се преземе нешто.

Е време беше...Па помина долго време без грабеж...:kesa:

За дрскоста на криминалците не ми се зборува...Ама ми се зборува за неспособноста на моќната наша полиција која за божје чудо нема откриено ниту еден од грабежите, кои се намножија бајагички, а при еден и жртва имаше. Да погодам, сигурно истрагат е во тек...Само во кој тек ?:nesum:

Е време беше...Па помина долго време без грабеж...:kesa:

За дрскоста на криминалците не ми се зборува...Ама ми се зборува за неспособноста на моќната наша полиција која за божје чудо нема откриено ниту еден од грабежите, кои се намножија бајагички, а при еден и жртва имаше. Да погодам, сигурно истрагат е во тек...Само во кој тек ?:nesum:
Mislis na sposobnosta, taka?
Znaes veke za kakva sposobnost :)

полицијата трага по ограбувачите:)

Јас во живо го гледав бегството:)
Излегував од Тинекс а тука е банката и наеднаш слушам трескање на врати, дерење и трчање.
Па не е ништо чудно како успеаа да ја ограбат, дете од 10 години може да ја ограби. Обезбедување од луѓе нема, се` жени работат, алармно - безбедносни системи нема. Само пензионери одат во таа банка, услугата е лоша, многу се спори и неуслужливи, банкомати за вадење пари немаат.
Сите одат сега во експозитурата во Влае, на понапредно ниво е таа.

Симптоматично е што цело време истата банка се краде. Истата банка која што одбива парите и филијалите да си ги обезбеди со фини безбедносни мерки. Истата банка која што не штеди при осигурување на парите кои што често исчезнуваат.

Па кажете ми тогаш, зашто да не ја крадат? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom