Ogame

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
dwa напиша:
ej budala :) :) jas pred nekoj den edvaj imaf 20 krstarnici napadnav eden ama ne mu vidov odbrana samo flota flotana 3 veliki lovci vikam ovoj ke go skapam koga me iskrsi 120 raketobacaci 100-tina mali laseri okolu 50 golemi laseri 20-tina ionski topovi
i me iskrsi i imaf okolu 4 krstarnici a sega iimam 8 :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Видете која чест ми ја направија момците од вингот. Бидејќи останувам во вингот и им давам ресурси и совети на другаите играчи, следи соодветна титула:
Tonchie Aleksandar Makedonski 11346 4:314:11

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
хух? а шо требаше да добиете , за да речеш „имавме среќа“ ? не сфакам, нели победивте?

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Требаше да добијат месечина, ама не успеале. Повеќе среќа друг пат

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
Tonchie напиша:
Видете која чест ми ја направија момците од вингот. Бидејќи останувам во вингот и им давам ресурси и совети на другаите играчи, следи соодветна титула:
Tonchie Aleksandar Makedonski 11346 4:314:11
pa SBEP li si sto li si :) :)

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
Ej како треба со тоа Рециклерите да извадам рушевини ???????

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Хеппа вака машко.
Првин ќе ојдеш у флота и оттаму ќе одбереш рециклер/и според количеството на рушевини кое сакаш да го збереш. Капацитет на 1 рециклер е 20.000 ресурси приближно.
Откако ќе напишеш колку рециклери сакаш да пратиш кликаш Даље.
Потоа ги внесуваш координати на рушевината, и до координатите имаш паѓачко мени (Планета/Рушевина/Месечина), од тоа мени одбираш Рушевина. Пак кликаш Даље.
Потоа имаш да кликнеш на Вадити, и пак на даље.
Пријатно рециклирање, па Дрисла да отвориш.

И доста веќе со барањето кристал, шо ќе ти е.

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
е фала и барам оти неам а ми треба за хипер space ama sobrav use malku mi treba ne baram vise

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
oti sum nov na forumot(pred 15tina minuti se prijaviv) sakam da znam koj vo koj univerzum igra(ako moze da znam se razbira :D).Jas igram vo Uni 1 i 3 i nikot mi e Saiya Jin(kako ovde).
Pozdrav na site Ogame igraci pa duri i tie sto ne se :P

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Добредојде Saiya Jin, Повеќето од тука играат во 4ти и 7ми универзум. Секако има и од другите универзуми. Паа пофали се како стоиш со поени во тие универзуми, во кои сојузи си, и слично. Јас играм само во 4ти со истиот ник од тука; Poeni 12923 (Mjesto 1692 od 7060). И сум во вингот на МКДФ (Македонска Фаланга). За жал од задутре поретко ќе сум онлајн, па така да коа ќе имам повеќе можност за седење онлајн ќе напредувам пак. Можеби и ќе играм пка во 2 универзума.

Член од
27 април 2006
Мислења
10
Поени од реакции
0
Abe igrajte na ogame.org registrirajte se na 18 univerzum ako veke ste a nemate sojuz kanditirajte se za PRN makedonski sojuz.Pointeresno e tamu poveke stranci ima a i ke i pokazeme so mozat da napraat makedonski gejmeri:kez:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
FallenAngel напиша:
Abe igrajte na ogame.org registrirajte se na 18 univerzum ako veke ste a nemate sojuz kanditirajte se za PRN makedonski sojuz.Pointeresno e tamu poveke stranci ima a i ke i pokazeme so mozat da napraat makedonski gejmeri:kez:

jas igram na 13... igras na toj ?

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
abe igrate li vo uni7 ??? gleam samo serdarot e tuka :) i zver e :)

Kajgana Shop

На врв Bottom