Официјално најлошата песна на Black Eyed Peas.

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ми е супер песната..

А кој го слуша текстот на „Енглеските“ песни??? Се кладам дека ке биде хит како и сите нивни други тапа песни.

како да не...супер е песнава, сега дури и најомилена ми е:cheeky1:

Хаха не знаев дека оваа е нивна песна,годинава кога се враќав од Грција,неколку пати ја пуштаа песната на радио,на сестрами и се допадна и мене ми е интересна :)

Лошо у секој случај.:nesum:

:tapp::tapp::tapp::nesvest::uvo: живи глупости незнам кај го најде ова ама ајде
доколку јас речам дека не ми се допаѓа некоја песна и сите ќе го прифатите тоа така???:kesa:

Добра е.....ми се свиѓа

Нема везе ... супер си е песната :)

Сите имаат песни кои им се до некаде промашени, но песнава е далеку од нешто најлошо. Иако не ми се допаѓа како другите нивни хитови, сепак океј е. Не судете пред време за песнава. Слушнете им го најновиот албум кој е двојно цд, да видите дека има полоши и од оваа. Но сепак ниту една не е пропаст. Си градат нов стил на музика и одлично им оди.

Сите имаат песни кои им се до некаде промашени, но песнава е далеку од нешто најлошо. Иако не ми се допаѓа како другите нивни хитови, сепак океј е. Не судете пред време за песнава. Слушнете им го најновиот албум кој е двојно цд, да видите дека има полоши и од оваа. Но сепак ниту една не е пропаст. Си градат нов стил на музика и одлично им оди.
Тачно, башка ако не сте приметиле, најновите хитови се сите исти, т.е. ја ги викам brain wash, сите тие имаат фраза која се повторува низ “цела“ песна...епа блек ајд пис се ослободиjа од “наводниците“ :)

шо го мешате бе слаткар ај не одете оф топик :tapp:
иначе никогаш не сум им обрнала вниманиое на овие,
од музичкот репертоар само таја бум бум пау им ја, паметам и таја тапа песна!..а за оваа само знам дека беше 1-ва на топ листите и не знам оти ја викаат за најлоша а за мене е ите како.. :toe:

Сварно незнам од вакви песни што очекувате, ретко која поп песна има смисла.Ако песнава не ја бива,незнам шо се песните од Лејди Гага.

Баш е добра песнава. Уште првиот пат кога ја слушнав на радио ми се засвиѓа. Ако е најлоша зашто е сеа прва на некои поп топ листи? Може според некој е лоша, ама најлошва во никој случај не би била..

И што го мешате слаткар па сеа?

:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom