Официјални трансфери/позајмици

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
sasence19 напиша:
dali arsenal go posakuva pandev,vo svoite redovi!
ЈАс мислам дека Пандев ќе се снајди одлично во Арсенал.. Му одговара стилот на игра.. а и Венгер му дава многу шанса на младите играчи за да можат да се докажат.. Во голем клуб како што е Арсенал пандев можи да стани еден од најдобрите светски играчи.. а мислам дека има капацитет за тоа..

abe ubavo e za nas makedoncite da oti pandev u arsenal no niso use nemam procitano oficialno taka da ne veruvam vishe na zimi majka da cekame sto ke kaze cico wenger

IvAn - bad_boy напиша:
Анри само што го заврши медицинскиот тест, и во 17:00 часот ќе биде официјалното претставување на французинот како нов играч на Барса.

повеќе

И СЕ Е ОФИЦИЈАЛНО!!!!!! ТИЕРИ АНРИ Е НОВ ИГРАЧ НА БАРСЕЛОНА!!!
Анри штотуку потпиша четиригодишен договор со екипата на Барселона на официјалната прес-конференција, на која е и претставен како нов играч на Барселона.:vozbud::vozbud::vozbud::ojea::je:

повеќе

Roma се согласи со Каљари и сега поседува 50% од Еспозито(глупо звучи ама co-ownership е правиот израз). Мене ме потсеќа на Каморанези и мислам дека во добар тим како Рома ќе се покажи многу повеќе и ќе ја крени својата игра.

aj kazete mi dali ima sansi Sheva da se vrati vo milan? gi obazavam milan i sheva go sakam

I razbrav deka Anri ke odi vo Barca

kokolo_sk напиша:
aj kazete mi dali ima sansi Sheva da se vrati vo milan? gi obazavam milan i sheva go sakam

Читај дечко погоре ако те мачи да скролаш мене уште појќе ми е мака 10 пати исти постови да објавувам.

kokolo_sk напиша:

Ај греота си.

Шева најверојатно ќе се врати во Милан, доколку Милан не успеат во преговорите за Ето или Роналдињо. Мое мислење секако, не мора ништо да значи, ама и Челзи се однесува како да сака да го менува и Милан истотака би сакале да го вратат. Берлускони и Галиани изјавија дека шансата Шева да се врати во Милан е 80%.

Анри веќе и официјално во Барса.

Ај чао сеа.

Гио ван бронхорст потпиша за феенорд на фрее трансфер...тука
со ова барса мора да земе квалитетен лев бек...или се прави место за Олегуер?!

Олегер ОЛЕГЕР!!!! :cuc:ЈЕЕЕЕ конечно ќе можи да се докажи и да го видиме во вистинско светло.:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom