Официјална посета на Македонците, во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Трн, кај нас нема традиција на славење на роденденот на Александар Македонски.
Или има ?

Има. и се слави секоја година...ако медиумите ти се единствен извор за такви работи, исто ко да немаш извор :wink:

Да, да, главниот виновник за неинформираноста или погрешно информираноста на Македонскиот народ.
Добро е што интернет комуникацијата е се пораспространета во Македонија.
Таа е светлина во мракот.

Трн,
дали некоја екипа ќе ги следи цело време да снимаат каде идат, што прават итн. ?
Многу добро би било тоа..

Трн,
дали некоја екипа ќе ги следи цело време да снимаат каде идат, што прават итн. ?
Многу добро би било тоа..

Организирана е екипа мали. Ќе се направи документарец од ова, бидејќи е сепак голем историски настан.

На Скајнет дневно ќе одат репортажи што се правело преку ден.

Добро е што интернет комуникацијата е се пораспространета во Македонија.

да не беше, до сега овци ке пасев некаде

козјото сирење е на цена, бар треба да го знаеш тоа од берзите на интернет.
:)

Bravo bravo.Dostoinstveno dase precekat .Tradicionalno makedonski kako sto dolikuva.Poleka poleka se dvizat rabotite.Koga bi mozel i jas bi go precekal.:smir:

Трн фала многу за видеото , го гледав пред неколку месеци но го изгубив линкот и сега ова што го читам и што го гледав пак ме направи да се чуствувам исполнет , срекен сум што МАКЕДОНЦИТЕ ке си ја посетат својата татковина , бравос секоја чест за тебе и за сите таму во организацијата , па ке те замолам ако сакаш да ми кажеш дата кога ке идат во Струмица чест ке ми биде да ги видам ... поздрав

Ако се оди според планот, во Струмица треба да сме на 18ти дента :smir:

поздрав трн :costumed3 и подршка до сите од 16-9 :ojea:

Понеделник 07.07.2008 20:00 часот СкајНет телевизија, во „Македониум“ кај Марина Дојчиновска.

Заедно со Марјан Камиловски и Ниче Димовски. Извршниот состав на „Македонски институт 16.9“ чиј претседател е токму Марина, ќе го презентираме протоколот за пречекот на кралот на Хунзите, и ќе збориме општо за тоа.

Гледајте! :)

ко би имале скај нет би гледале...
а вака тешко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom