- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 18
pio-pzs mi rece ovde da prasam dali sUm Admin Admin sum ??? Pustete mi Privatna Poraka (Ovaa Poraka E do Moderatorite I Administratorite)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pio-pzs mi rece ovde da prasam dali sUm Admin Admin sum ??? Pustete mi Privatna Poraka (Ovaa Poraka E do Moderatorite I Administratorite)
треба да имаш 150 мислења за да бидеш админpio-pzs mi rece ovde da prasam dali sUm Admin Admin sum ??? Pustete mi Privatna Poraka (Ovaa Poraka E do Moderatorite I Administratorite)
Админ си, само што сеуште не ти пишува ,,Администратор‘‘ под никот. И те молам не ме банирај никогаш, ја сум добар човек.pio-pzs mi rece ovde da prasam dali sUm Admin Admin sum ??? Pustete mi Privatna Poraka (Ovaa Poraka E do Moderatorite I Administratorite)
дај одговорете на прашањево не е за смеење :pos2:pio-pzs mi rece ovde da prasam dali sUm Admin Admin sum ??? Pustete mi Privatna Poraka (Ovaa Poraka E do Moderatorite I Administratorite)
позитвецо ве напуштил а матматика вежба:pos2::pos2:

еј и треба 200 ден кредит да пуштиш на еден бројpio-pzs mi rece ovde da prasam dali sUm Admin Admin sum ??? Pustete mi Privatna Poraka (Ovaa Poraka E do Moderatorite I Administratorite)