Оф топик

Статус
Затворена за нови мислења.
pio-pzs mi rece ovde da prasam dali sUm Admin Admin sum ??? Pustete mi Privatna Poraka (Ovaa Poraka E do Moderatorite I Administratorite)
треба да имаш 150 мислења за да бидеш админ
гледај напрај денеска уште 50 па би требало да те стават.

pio-pzs mi rece ovde da prasam dali sUm Admin Admin sum ??? Pustete mi Privatna Poraka (Ovaa Poraka E do Moderatorite I Administratorite)
Админ си, само што сеуште не ти пишува ,,Администратор‘‘ под никот. И те молам не ме банирај никогаш, ја сум добар човек.

И иди кажи таму у темата ,,прашања за админи и одговори од админи‘‘ да ти стават ,,администратор‘‘ под никот да се знае дека си админ. За платата можеш тука, можеш и на мсн да се договориш.

И треба да уплатиш 200 денари на жиро сметка AMB32223567 и после секој месец платиче ќе ти иде дома во зависност од колку ќе банираш.

100 банирани - 100.000 денари
10 банирани - 10.000 денари

бива ?

еј и треба 200 ден кредит да пуштиш на еден број
ако сакаш да станеш админ пиши ми пп за да ти го кажам бројот на кој шо треба да пуштиш 200 ден кредит:helou:

Браќа имате поздрав од Тимче ве поздравува сите :)

Админ си како не си.Само треба да се даде 500 денари и да се фатиш за работа.Пошто сум главен администратор ја ги собирам парите.
А за плата се глеа на крај од месец како си ја завршил работата.
Е и треба матичен број.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom