Оф топик

Статус
Затворена за нови мислења.
миланез` сум те слигнал овде у псотооој најак сум на темава :pos: :ban?: коко коки коки коооо коикикоооокококо :zver:

[zEUs];1851937 напиша:
А на колку тешко играш ?! - мислим аматер, професионали и сл ...

лол , па пишав кај пс ... на top player(најјакото) играм... и за пес 2009 зборам , не за фифа

Нема вода да му ебам мајката кој ја исклучил а ? :@

Зејус се преброја со мене?:)
:pos: не бе ја сум јак сам :pos:

лол , па пишав кај пс ... на top player(најјакото) играм... и за пес 2009 зборам , не за фифа
Ааа оки не сум прочитал :) инаку знам дека за пес збориш и ја играм тоа ама не мн 3 сезоне и играм у миделзборо и сум најдобар играч стрелец асистент све :vozbud: а сум играл и у вест бронвич, астон вила и у вест хем :pos:

Нема вода да му ебам мајката кој ја исклучил а ? :@
Ја не сакајчи :kesa:

миланез` не треба да идеш у школо :nesum:

п.с ќе доем со мене некој да трчамо на спортски :pos:

[zEUs];1852012 напиша:
:pos: не бе ја сум јак сам :pos:

Ааа оки не сум прочитал :) инаку знам дека за пес збориш и ја играм тоа ама не мн 3 сезоне и играм у миделзборо и сум најдобар играч стрелец асистент све :vozbud: а сум играл и у вест бронвич, астон вила и у вест хем :pos:

Ја не сакајчи :kesa:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

[zEUs];1852015 напиша:
миланез` не треба да идеш у школо :nesum:
Треба, сакате пак да ви кажем кога ќе дојдем или НE ! ? :uvo:

ако се враќам со аутоногама ќе пишем на темава кај 19:19 а ако се вратим со комбе 18:59

...епа ЧАО !

gdpit_com_45464555_628.gif

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom