Оф топик

Статус
Затворена за нови мислења.
Ае идем ја пОЗ до сите се врачам покасно за да ви помогнем да напраемо 500стр до 12 саат :vozbud::vozbud::vozbud: :helou:

Уште трае наградната игра ПараноиК has big.................:kez::icon_bigg:smeshko:

Удри га мајке му ја спалим :vozbud:

AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................................................

абе дали сакаш да искочиш со мене на вечера после тоа да се фатиме
да искачаме 6 месеца и на крајот од 6-от месец да водиме страсно љубов и потоа да имаме секој втор ден многу романтични денови и викенди со многу sex и после 2-3 години да се земеме а после 5-8 години од нашето венчање да имаме 2 деца едното ке се вика Стојан другото Барби и потоа да купиме кука на 2 спрата некаде на хаваите и таму да умреме срекно

а шо викаш ????

хаха...Позитив многу си романтичен...:poss:

абе дали сакаш да искочиш со мене на вечера после тоа да се фатиме
да искачаме 6 месеца и на крајот од 6-от месец да водиме страсно љубов и потоа да имаме секој втор ден многу романтични денови и викенди со многу sex и после 2-3 години да се земеме а после 5-8 години од нашето венчање да имаме 2 деца едното ке се вика Стојан другото Барби и потоа да купиме кука на 2 спрата некаде на хаваите и таму да умреме срекно

а шо викаш ????

Ова го рачунаш за 6 збора? :ija:

Не се за секого тарот карти... :vozbud:

Јас ги чекам 6те збора :ne_zboram

Записано је у времену, каква је то љубав била...

:Баја

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom