Оф топик

Статус
Затворена за нови мислења.
:nerv: абе миланез` не сум знаел дека си за циган :pos: да победеше кими ај да речеш ама овја :pos:

мрш бе расист :pos:

Нема црно нема бело се е од крв и месо :)

Миланез разочарана сум од тебе

Миланез, мора да ти го пофалам аватарот :) Сладок е типот :pipi: (не за друго) :pos: (е стварно ми фали смајливо во овие дадените, ме мрзи да го пишувам, треба да мењам на ЕН па пак на МК и заморно е... ) (се искажав :pos:)

леле денеска ме пукнавте со аватарот, ама знам јас криво ви е...

не е убоо да си љубоморен :ne:

Миланез, мора да ти го пофалам аватарот :) Сладок е типот :pipi: (не за друго) :pos: (е стварно ми фали смајливо во овие дадените, ме мрзи да го пишувам, треба да мењам на ЕН па пак на МК и заморно е... ) (се искажав :pos:)
еве кој е со мене :back:

така е
ама не е убаво и да се навива за некој кој неферски станува шампион:)

ај добро не те мачам веќе уживај си во аватарот Миланез зашто друга година тешко да ќе ја имаш таа шанса:icon_lol:

така е
ама не е убаво и да се навива за некој кој неферски станува шампион:)

ај добро не те мачам веќе уживај си во аватарот Миланез зашто друга година тешко да ќе ја имаш таа шанса:icon_lol:
Чек да ви кажем, Шкорпиа сум во хороскоп што повеќе ми зборите толку повеќе сум инает а и лош сум :pos:
Неможе никој да ме натера да си сменим аватар ќе го носим (јбг малиот шампион е, а и згодна цура има) :)
ај до година пак...

Женска му беше од Пусикет Долс таа сексито :pipi:

[zEUs];1818075 напиша:
Женска му беше од Пусикет Долс таа сексито :pipi:
article-1030051-01C514C700000578-515_468x763.jpg

Таја е :vozbud: ама изгледа раскинаја :nesvest: немале доволно време да се гледаат заради тоа, прочитав на нет негде ќе најдем па ќе постирам !!!

леле еј викендов на 4 ливчиња по една утакмица ме ебе ми земаа 10 000

Зеус ако те мавнам со мокар чорап ќе видиш ти :pos:

ај иди спиј утре у школо си ...

Не бе сеа ќе гледам Триумф таа Ана Бебич топот :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom