GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Џабе сега, не е дозволена промена на ник.Фала, ама се откажав уште оддамна од мајонезот сеа повќе кечап сакам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе сега, не е дозволена промена на ник.Фала, ама се откажав уште оддамна од мајонезот сеа повќе кечап сакам.
Има разлика многу, за разлика од твојот Ред Дебил... ај иди шмокај да не те задржувамДа. Кој ти шепна?
Иначе идам да шмокам, зашо мораше ти да ме потсетиш, т.е. твојот ник на Majonez`
ОК, тебе те бива, знаеме одамна.
Него излези надвор, социјализирај се ако сакаш да те биде, на овој начин не.
Па имам да кажам дека еАј да видиме што има да кажеш за еден тинејџер што правеше денеска партали по име Самир Насри.......звучи познато :baeh:

Шшшшшшшш !Ај да видиме што има да кажеш за еден тинејџер што правеше денеска партали по име Самир Насри.......звучи познато :baeh:
Еј, добар гол. Кои се овие у црвено?Шшшшшшшш !
Па чудно ми е нешто, оваа година сите утакмици и голови на ЛШ сум ги гледал по три пати и не сум ги видел играчиве. :|Со црвен дрес и бела коса ?
Аман бе па и ти, колку треба да се стари за да ги распознаваш ?

Е тогаш немале бела коса. : )Поздрав до Ред Девил и ЃаволРулз рете,рете,рете,рете,