Одјеби!

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Океј тоа го расчистивме, ќе ти признаам, немам доприна точка со тој на аватарот, но сега треба да ми кажеш дали би ти пречело тоа што сум 10 години помлад?

Не воопшто, крцкалче,ем побрзо се вари.

Не воопшто, крцкалче,ем побрзо се вари.
А зошто си толку сигурна? Можеби ќе биде обратно?
Можеме вака до немајкаде, пак нема да признаеш дека женскиот пол се тие што повеќе напињаат, во повеќето случаеви :)

А зошто си толку сигурна? Можеби ќе биде обратно?
Можеме вака до немајкаде, пак нема да признаеш дека женскиот пол се тие што повеќе напињаат, во повеќето случаеви :)

Толку муабет направивме и на крајот остана без поента? :)
Лошо.

Секако и без да ми се допаѓаш ќе те силувам,таков нарав имам.
Леондро ЛЕОНДРООООООООООООООООООООО еве ме мене бе, силувај касај мавај праи шо ке праиш се јавувам доброволец :smir:

Само кажи кај да доагам заеби искачање вечери и остали глупости:pos2:

Толку муабет направивме и на крајот остана без поента? :)
Лошо.
Хаха, не ме обвинувај мене. Јас можам вака и до крај, да не бидеш ти таа што ќе се откажеш потоа? :smir:

Хаха, не ме обвинувај мене. Јас можам вака и до крај, да не бидеш ти таа што ќе се откажеш потоа? :smir:

Не е финтата да се акаме по ќерамиди, дај да најдеме лек против запек.

јас ке ти кажам ОДЈЕБИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ вчера дошол него ке го силувале јас со години се маткам овде него ке го силувала љондра :toe:

Не е финтата да се акаме по ќерамиди, дај да најдеме лек против запек.
Ако си сигурна дека може...

--- надополнето ---

јас ке ти кажам ОДЈЕБИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ вчера дошол него ке го силувале јас со години се маткам овде него ке го силувала љондра :toe:
Сеуште не го имам стекнато тоа искуство да предадам дама на некој друг, така да ќе мора да те разочарам. Извини :smir:
А и по датава за регистрација, имам повеќе стаж од тебе на форумов. :)

Ај да не ви се убацам у дискусијата па да видиме кој повеќе стаж има :icon_lol: Ќе си пишам ја на темава утре, завршете си вие со „што ако?“ муабетот.

Секојдневно напињање предизвикува грчеви во стомакот и течна столица.Се со цел да се намали потрошувачката на тоалетна хартија,би било добро да се знае кога човек треба да одјебе.Самодовербата и увереноста во своите способности е добра работа,лошо е кога се претерува.И ние можеби некому му ги трошиме нервните клетки,па ќе научиме преку темава кога да земеме одмор.
1.Се со цел да не се навреди личноста и тргнувајќи од општата култура започнувате разговор.Разговорот тече ти една реченица он/а сто.Или ти една порака дотичната особа секојдневно потсетува дека е жива.
2.Разговорот преминува во тотално замарање на моменти.Покани за излегување,дружење кој фино лепо ги откажувате со други планови.Тука влегува филмот дека се мачиш да смислуваш изговори (момент на преценување,као ти цел ден мислиш што ќе кажеш:)),а не сфаќа дека ја кажуваш вистината-имам други планови,не си вреден/на за нивна измена.
3.Претходните точки се културно игнорирање,од кој треба да се сфати дека не те ебат два посто.Третата точка е користење на популарните фрази:Одјеби човеку!Не замарај!Прекини да напнуваш! и сл.

Ова се случува кај пријателства кој се на почеток,но бидејќи е љубов и секс ќе ги сместиме потенцијалните удварачи и сексуалните играчи.
Ако некој зборува гласно за сексот,не значи дека сака и со тебе да легне.Мислам која е логикава да се влезе во тој филм дека баш со тебе сака,јебо факич синдромот е најзастапен во балканските мозоци.

Вие какви решенија нудите за спасување на слобоното време и мозочните клетки?Треба ли секогаш да се почнува со фино или подобро е да се испонашаш како идиот и да спасиш некоја секунда од животот?И за крај,дали и ова е доволно да сфати некој дека не е пожелен,посакуван,:додадисвојзбор:?
Хмм што знам мене ми се нема десено до таква мера да ме замара некоја .Си ги решавам проблемите брзо и ефикасно:sneaky:.
Е сега да ти одговорам на прашањево.
Мислам дека кога ќе решиш да немаш врски со „тој/таа“ треба фино лепо да му ставиш до знање дека не сакаш да имаш ништо со него/неа и ако ги искористиш правилните зборови најчесто ќе те остават на мир.
Ако се погоди некоја екстремна пијавица која и покрај сите обиди со убаво да го натераш да одјебе се неуспешни тогаш би рекол во ред е да се употреби по остар јазик.
Иако според мене ако фино лепо му објасниш вака и вака не сакам веќе да контактираме ќе те свати(секогаш има исклучоци(идиоти)).
Јас секогаш се обидувам да се однесувам како што сакам да се однесуваат со мене и сегогаш би пробал ако е можно со убаво бидејќи и јас би се чустувуал лошо ако некој/а би ме отереал/а у пичку матер на прв контакт.

Eden moj frend ednas rece nasive zenski ustvari nejkat da se ebat nego da ponizuvaat, sexot e povrzan so nasilstvo i moze da e samo eden od mnogute nacini so nekogo da manipuliras, ali nema ljutis posle koga nemoralot ke go osetat na svoja koza pa zamaraat so moraliziranje kao zenski prava i sl.

Какви златни девојки ќе имав ќарено да им го праев муабетот за кој Леа би ми рекла да одјебам... ех...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom