Одјеби!

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Најбезболна и најбезбедна лага е вљубена сум и во врска сум. Секогаш успева. Сем да не е умоболен. Ако не сакаш да те легне, инволвираш лични искуства. Бев со ... типчето што си го сакам, ти си ми како најверна другарка свати ме не можам беза него, и т н.

Штом почнеш да кажуваш за конкретни момци- го ладиш. Исто и со другарка која ја откачуваш- имам еден , се гледаме нон-стоп, ненаситен е итн...

А ако е болен тогаш чувај се, гадно е...
Е богами човек треба од тебе да се чува..прво глумиш лудило на интелектуална женска,секако со нејзини саморазбирливи ставови:)
ЈАс искрено бегам од такви жени настроени кон надвор од умот мисли

Уф, одлична тема.
Имам ваков случај, една женска нон стоп ме замара, никогаш не сме биле многу блиски, се понашам со неа ко со секоја другарка, оваа не знам мисли дека сум јас поп а таа католик и ми се исповедува 50 пати неделно, но најдов лек се надевам дека секогаш ќе функционира, ја игнорирам коа ми ѕвони на телефонот или пак ја откачувам набрзинка ко на излегување сум или на работа, то ќе да е.

Уф, одлична тема.
Имам ваков случај, една женска нон стоп ме замара, никогаш не сме биле многу блиски, се понашам со неа ко со секоја другарка, оваа не знам мисли дека сум јас поп а таа католик и ми се исповедува 50 пати неделно, но најдов лек се надевам дека секогаш ќе функционира, ја игнорирам коа ми ѕвони на телефонот или пак ја откачувам набрзинка ко на излегување сум или на работа, то ќе да е.

Ама избегнувањето може и да го свати како да не си стварно достапен па таа дневна доза од исповедувања што ке ја пропуштиш да ти ја истури одеднаш кога ке те начека:vozbud::vozbud::vozbud:.И ништо не си постигнал.Убаво си вика темава ОДЈЕБИ, кажи и го у фаца фино лепо и те боли цеф.Добро, можеш да најдеш некоја по фина верзија од одјеби и да го кажеш тоа културно али немој многу од смислата на зборот да бегаш кога ке бираш нов збор.Нека ја свати поентата:toe:

Ама избегнувањето може и да го свати како да не си стварно достапен па таа дневна доза од исповедувања што ке ја пропуштиш да ти ја истури одеднаш кога ке те начека:vozbud::vozbud::vozbud:.И ништо не си постигнал.Убаво си вика темава ОДЈЕБИ, кажи и го у фаца фино лепо и те боли цеф.Добро, можеш да најдеш некоја по фина верзија од одјеби и да го кажеш тоа културно али немој многу од смислата на зборот да бегаш кога ке бираш нов збор.Нека ја свати поентата:toe:
Да, имав помислено и на ова, сега за сега ова функционира, кога ќе престане ефектот тогаш секако - одјеби.

leandra; напиша:
Вие какви решенија нудите за спасување на слобоното време и мозочните клетки?Треба ли секогаш да се почнува со фино или подобро е да се испонашаш како идиот и да спасиш некоја секунда од животот?И за крај,дали и ова е доволно да сфати некој дека не е ПОЖЕЛНА,посакуванА,:додадисвојзбор:?

Не си ласкајте :smir:
Јас бар сум приметил дека повеќе има „напињачи“ од женски род, одколку од машки.

Ти се пуштале машки?
Моабетот е дека ретко се наоѓа девојче кое кажува не. Зборам за моја генерација па надоле.
А и ретко се наоѓаме ние машките во храбра ситуација по одбивањето, да пристапиме уште еднаш кон таа личност.

А и ретко се наоѓаме ние машките во храбра ситуација по одбивањето, да пристапиме уште еднаш кон таа личност.

Има многу кој веруваат во „ Не ебе убав,него удав“

Има многу кој веруваат во „ Не ебе убав,него удав“
И без само почит. А ти што би избрала во таква ситуација? Згоден, паметен а повлечен, или некој удав?

Зошто да не,каде ќе одиме?
Изборот е твој, ако сум приближно симпатичен како овој на мојот аватар, дали би била толку љубезна и на крајот од вечерта да ме бакнеш?

Изборот е твој, ако сум приближно симпатичен како овој на мојот аватар, дали би била толку љубезна и на крајот од вечерта да ме бакнеш?

Секако и без да ми се допаѓаш ќе те силувам,таков нарав имам.

Секако и без да ми се допаѓаш ќе те силувам,таков нарав имам.
Океј тоа го расчистивме, ќе ти признаам, немам доприна точка со тој на аватарот, но сега треба да ми кажеш дали би ти пречело тоа што сум 10 години помлад?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom