Одбојка

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Па и дома да ги победиме Босна и Белорусија, играме бараж. Јас би ги избрал Црна Гора за баражот.

Црна Гора изгуби од Естонија, тешко да заврши на вторто место.

Sega vo Kavadarci ke se formira zenska ekipa na odbojka na vozrast od 14-16 godini, i ke se natprevaruvaat vo liga, za sponzorstvo ne znam seuste no znam deka ke imaat sigurno.
Dodeka pak za nas (maskite) sponzor nema. :( Ako saka nekoj da bide sponzor bujrum :)

Ајде утре во Кале играме со Босна, почеток во 20:15, ајде скопјани, да ја бодриме нашата репрезентација =))

tepaame na bosna 3-0
deneska igrame so belorusija vo 8 i 15
ako tepame odame na baraz za evropsko
najverovatno ke igrame so ceska

Ајде утре во Кале играме со Босна, почеток во 20:15, ајде скопјани, да ја бодриме нашата репрезентација =))

"скопјани", батка извини ама како што знам игра репрезентација на МАКЕДОНИЈА а не некој скопски клуб. Извини ама има и МАКЕДОНЦИ од други градови кои сум сигурен дека го следеле македноскиот репрезантивен тим. Немој вакви лапсуси, ќе помислам дека намерно си рекол!

на залост нашите вечерва го испапаааааа од белорсија 3:2 у сетови и утре ќе ни треба сет против т.е днес ќе ни треба сет против франција и што повеќе поени за да идеме на бараж натпреварот

"скопјани", батка извини ама како што знам игра репрезентација на МАКЕДОНИЈА а не некој скопски клуб. Извини ама има и МАКЕДОНЦИ од други градови кои сум сигурен дека го следеле македноскиот репрезантивен тим. Немој вакви лапсуси, ќе помислам дека намерно си рекол!
Мислам оти луѓето кои живеат во Скопје имаат повеќе можности да присуствуваат на натпреварот од некои кои живеат на пример во Крушево. You got my point

Македонија-Франција 3:1
Се пласиравме во бараж,противник ке ни биде Чешка

Имам греша во предходниот пост
Изгубивме 3:1,но сепак идеме во бараж против Чешка

Мислам оти луѓето кои живеат во Скопје имаат повеќе можности да присуствуваат на натпреварот од некои кои живеат на пример во Крушево. You got my point

ОК е тоа се разбираме ама знаеш некако навредливо е за нас другиве кои не сме од Скопје.
P.S. Не сакам да се расправаме околу тоа, свати го само како забелешка нареден пат да ги повикаш сите :smir:

Па и јас не сум од Скопје, а не го сфатив навредливо =)), btw, далеку е репрезнтацијата од некој скопски тим, Наковски, Георгиев, Милев, Митев, Јосифов станаа играчи во Струмица, Виктор Зафиров последните 2 сезони настапуваше во Македонија Џио, во Струмица, така да, од првиот состав имаше само еден кој е од " Скопје ", либерото Гинов.

filip3pp напиша:
da be bevme posledni oti malce imavme trenirano a sega ce vi kazime
Браво бе момче, ни покажавте кој е најдобар, давам ти рака =))

Де потсети ме кој беше резултатот =))

Иначе во петок има младинско турнир во Крушево, во сабота е финалниот турнир во кадетско во Струмица а во недела финален турнир во Скопје, требало да направат понабиен распоред..

da igravme nie od lesok tetovo sigurno ce bevme prvi ama posto ni kazaja eden den pred mladinsloto ne otidovme inaku stvarno ce stignevme ako ne prvi barem vtori sigurno ama toa e . a dali znaete koaj ce se pravi ekipata za mladinsko za reprezentacija ???????????????? pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom