Од ѕвонењето на мобилниот растат цицки!

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Пробајте да се приближите со вашиот пенис до звучниците на вашиот телевизор при емисии од типот на Брзи Пари или Трезор. Испробано, функционира.
Конечно надеж и за моето пенивче:pipi:

Пробајте да се приближите со вашиот пенис до звучниците на вашиот телевизор при емисии од типот на Брзи Пари или Трезор. Испробано, функционира.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Точно е!

Eдно лето, имав една женска. И нели лето на шорцеви, нема каде да чуваш мобилен.
Па го ставав меѓу нив. Доаѓаше ко boob-phone holder.И кога ќе заѕвонеше нејзе и се дигаа. +3см визуелно!
Стара верзија од рингтонот, јебига. Плус пиратерија.

Виски и пиво не се меша.

Значи од сеа цел кредит на телефонот го инвестирам во градите на женска ми :pos2:само ако не делува

заклучок ЛУЃЕ ЧУВАЈТЕ ГИ МОБИЛНИТЕ ВО ПРСЛУК ЗА ДА ИМАТЕ ГРАДИ КАКО ЦЕЦА :vozbud::vozbud::vozbud: која глупост пред некој ден ова го прочитав....пишуваат глупости колку само да пополнат празно место во тоа весниците !

заклучок ЛУЃЕ ЧУВАЈТЕ ГИ МОБИЛНИТЕ ВО ПРСЛУК ЗА ДА ИМАТЕ ГРАДИ КАКО ЦЕЦА :vozbud::vozbud::vozbud: која глупост пред некој ден ова го прочитав....пишуваат глупости колку само да пополнат празно место во тоа весниците !

си пробала па знаеш дека не фукнционира??? :smir::)

А може на глава да го носите,малку може ќе подпорасне тоа мозокот.Плус ќе вежбате правилно одење,плус нема да бидете згрбавени:helou:

а да ми најдете мене таков ринг тон... и ќе ви ставам на сите кредит да ми ѕвоните...:)

И оваа мора многу да има користено мобилен?

big_tits.jpg

Ова ќе да е интересен бизнис за жените. Ќе можат да донираат гради. Зррррр телефон, наааа толкави гради. Продај ги. Пак, зррр телефон, наааа толкави гради. Продај ги. И се така по неколку реколти на гради ќе можат да берат во еден месец. Па сметајте. И оп, субвенции од влада за за женска града!:pos2:
А да прашам под фолија или на отворено!:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom