Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Од времето што минува, младоста што е при крај а јас не правам ништо посебно за мене, за мојот живот

Sta se smesis be Stavre! Ti sekako ke umres zamracen i toa do daske. A moz i ispod daske seven feet. Ti dotouku si pomracen sho verovatno nema da se rodes u narednite 1000 god, ke prebivas kao mumija :pijanco:

Aко и постои нешто што е просветлување, ти си се што е спротивно на тој поим. Глуп, приземен, прост до крај, јади-пиј-сери лик. Многу поголема шанса да стигне до просветлување има рандом мајмун.

Бубачки,приоѓање женска трезвен,од стариот,од шефот коа сум на телефон,зуболекар,возење кола ......

Aко и постои нешто што е просветлување, ти си се што е спротивно на тој поим. Глуп, приземен, прост до крај, јади-пиј-сери лик. Многу поголема шанса да стигне до просветлување има рандом мајмун.
OZBILNO? :eek: :eek: :eek:

крупни карпи под вода во езера и мориња,змии,бившата после афтер,крај на светот и другарчето како што пишало над мене од луѓе...

Од Гулаби.
Смешно е да, ама можам да се сосерам гулаб ако ми скокне. И што уопште шетаат кога можат да одат и што ебено сум им згрешил па да ми се доближуваат ?!

Од Гулаби.
Смешно е да, ама можам да се сосерам гулаб ако ми скокне. И што уопште шетаат кога можат да одат и што ебено сум им згрешил па да ми се доближуваат ?!
Сакаат секс со тебе оти многу си им сладок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom