Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Se plasam od grmenje i toa mi se slucuci ednas koga trebase makedonski na ispituvanje. Odgovaram jas i naednas me gledaat kako na sred zboruvanje samo prekinav i se navednav so glavata so pokrienii usi i vikam strav mi e strav mi e. Toa udri silno eden grom :)..a ne sum mala bre bre ... neznam so mi e ama nikako nemozam da se kontroliram i mn mi e strav. hehe

Ептен се плашам од игли и инекции. Толку имам примено како мал, што сега искрено фобија ми станаа.

Имам страв од пребрзо возење со кола, од кучиња, змии и некои мали инсекти, од хорор филмови, од непријатели и луѓе со болни мисли и идеи

инсекти и луге што имам чуство дека сакаат да ми наштетат

Od grdi GOLEMI insekti pr. pajaci i ogromni bubashvabi, i od neuspeh :nesum: :toe:

Па не се плашам од ништо, мислам, онака сум мислела до сега и нема нешто онака што ме вади од памет и после да неможам да се смирам....

Од нешто неизбежно...
Смрт на мои блиски и на мене,болести...:nesum:
Висина,темни улици и само лаење на кучиња околу...
Ако земам да набројувам од што се ми е страв...нема крајот да ми го видите.:hehe:

Да останам без другарки!

Клаустрофобичен сум освен тоа скоро од ништо друго.

Se plasam samo za toa da ne zgresam nesto i da bidam posle toa otfrlen od drugite. Fala bogu do sega e dobro. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom