Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ебаве што е толку страшно у тој лифт, штета што неам лифт у зградава инаку да имав сајлите ќе се скинеа од што ќе се возев нон стоп.

И се чудам што е страшно у лифт, да не ќе се скинат сајлите или дека ако се заглавиш нема кој да те одглави.... има и друг излез... :pos:

od kuceto na komsoto definitivno, toa gjavolo mu e sekoja vecer pusteno i nikako da si vlezam u moj vlez smireno, se mora da baram nekoi si fintici za da go zamatam malce dur da si vlezam domce.. Prokleto kuciste

Jas najmnogu se plasham od starosta, ich ama ich nesakam da ostaram..
:D im se raduvam na mojve maldi ludi godini 28 se ;)

страв од ништо!(или па не ми текнува)

А уште еднаш ќе се навратам на тоа што на мене највеќе ми ја крева косата! Жени возачи! Завчера пак ќе ме слупаше една на паркинг. Во рикверц идеше и за малку ќе ме качеше на багажник!
ете можи нешто како од цитатот, и мене за малку ќе ме качеше една на хауба тетка, не само што не сум мал да не ме види не се гледаше воопшто на мојата страна туку и жената вртеше онаму каде што е забрането да врти :roll: :!: уф

Adr1anA напиша:
само од змии и тоа паничен страв, неќам ни на телевизија да ги гледам

A jaс си реков дека само јас се плашам од змии на телевизор ...
Со змиите имав вкрај незгодна случка ова лето...
Како ненормален бегав низ лугето ќе ми прснеше срцето кога ја видов змијата дека ми ја носат да ми ја стават на врат а јас сакав само крокодилчето да го видам

spooky напиша:
Acid напиша:
А уште еднаш ќе се навратам на тоа што на мене највеќе ми ја крева косата! Жени возачи! Завчера пак ќе ме слупаше една на паркинг. Во рикверц идеше и за малку ќе ме качеше на багажник! :x
Е на ова морам да се придружам и да раскажам моја случка, на подвожњак во К.Вода (на Огњан Прица) : стојам на семафор зад една тетка во прастара шкода, само таа и јас на семафорот. Се пали зелено, теткава не тргнува!! По триесет секунди излегува тетката и ми вели „Ај ако можете да ми помогнете, колава не ми пали!“ Јас излегувам од мојата кола (одма зад неа), седнувам во нејзината,кревам рачна, верглам неколку пати, колата успешно запалува, ја оставам со крената рачна и во лер, велам „Повелете, продолжете“ и тргнувам накај мојата кола. Во тој момент тетката спушта рачна, колата и гасне - и стиснува на куплунг и почнува да ја пали - а колата се враќа по удолница назад накај мојата!!! Јас трчам накај мојата кола, мавтам со раце, викам „Кочи, кочи!!“ Теткава дрмнува во мојата кола, во истиот момент и запалува, стиснува на гас и ја снемува за две секунди!!! И ене браникот ми е уште изгребан од неа....

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Морав, извини!!! :poos: Каква тетка!!! :poos::poos::poos:

Како и да е, се плашам од височина, широки и долги скали и змии. Може да додадам уште "стравови", но овие ми се најкарактеристичните.

Од куроглави вонземјани што се дојдени да не силоваат. 8) :pos:

Од испити,колокфиуми,бабами кога седи до мене,ситни суштества што ќе ми прошетаат под нозе,се плашам да не ми снема тоалетна хартија а да ми се присере,а едно нешто што најмногу ме плаши:Морлоци---многу се страшни.

Najveke od covek koj sto bi me macel kako: da mi gi vadi ocite i da mi gi menjava so drugo dete,da me maci...a znaete koj bil toj covek vo vremeto na Hitler>>Mengele-toj bil od stranata na Hitler i gi macel decata.(AJ VIDETE MI GO IMETO)

definitivno od glushec lele od toa mi e najvishe strav nemozam da gi podnesam zimi se ej mogu mi se gnasni i odvratni

ja imam nekoja fobija od koli,ama sea sum u faza na prestrasuvanje i mi se slucuva(za da go prebrodam stravot)tek tuk da si pretrcam pred nekoja kola

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom