Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
RaGeAnGeL напиша:postrashno e toa shto sleduva posle zemjotres....
Jas epten paranoicen strav od zemjotresi pocnav da imam posle tie dvata posledni vo Skopje. Ne mi se veruva kakvi bea upm. I dvata si gi pominav sama doma ... neznam ... nesakam pak da go pocuvstvuvam toa ... ama na ova vrnenje dozd, sneg... sekoj den se mislam koga li ke ima, mamata Тажно Јазиче
Abe ke go isturi se znae toa, ama samo toa i ostanuva ... so mozes da pravis drugo koga vejke te trese Збунето Тажно
еден по еден треба да се точкаме скичмени по загушливи тунелчиња, благовремено ме фати паника, уште надвор. И не влегов. Плачење или тажно
Aceva напиша:Клаустрофобија-жестока. Во Египет, кога го видов она отвочено од метар на метар во пирамидите и замислив дека еден по еден треба да се точкаме скичмени по загушливи тунелчиња, благовремено ме фати паника, уште надвор. И не влегов.
Уствари, ако размислам, од све ми е страв. Имате некој добар шринк?
Aceva напиша:Уствари, ако размислам, од све ми е страв.
од секс не ти е страв сигурно :lol:
можит е смешно ама имат со мене едни девојчиња на кои шо им е страв од првиот однос не знам з`ш :lol: :lol:
Можда за ова треба да чукнеме нова тема, зашто ТОЈ страв сиго имааме и ние и машките. Мислам, да сум машко, јас стварно би се прашала добро каде тоа ќе влезат/исчезнат/бидат изгризани моите драгоцени 22 цм Прашалник