Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро од сите,од мал иам уплаф од кловнови..и никад не ми биле смешни..а овој погоре па ептен ме плаши :P

Pennywise-pennywise-20908060-2560-1920.jpg
Pennywiseevil.jpg
pennywise-01.jpg

Нормално е тоа синко да те плашат такви кловнови, тие кловнови се природни непријатели на шапот, лигавката,парамециумот,амебата иако сте едноклеточни животинки генетски ви е всаден стравот, кога ке налета таков некој инстиктивно се криете по штабови.
Не се грижи значи нормално е тоа што се плашиш.

добар,добар си..:pos:

Од старост

од змии.... и од паѓање од височина, без падобран!

Од себе највеќе -.-

Со падобран е пострашно, може да не се отвори :confused:

Ќе му ја мислам ако не се отвори... т.е. би се плашел кога не би се отворил.... значи имам страв од паѓање од височина.... не изгледа тоа убаво, бе, крвишта, мозоци на сите страни... а и звукот е морничав....

Клаустрофобија,имам страв од затворен простор, исто така и Арахнофобија т.е. Ентемофобија , од сите нив , и Арахнофобијата спаѓа тука!

Ќе му ја мислам ако не се отвори... т.е. би се плашел кога не би се отворил.... значи имам страв од паѓање од височина.... не изгледа тоа убаво, бе, крвишта, мозоци на сите страни... а и звукот е морничав....
Гледам си го искусил :icon_mrgr: само како преживеа :icon_lol:

па, еве ме, без мозок, со кило крв помалку, и страв од морничави звуци... мислиш лесно е да преживееш такво нешто?! :P

па, еве ме, без мозок, со кило крв помалку, и страв од морничави звуци... мислиш лесно е да преживееш такво нешто?! :P
Ах тешко тебе :notworthy:... боље да си зѓинел...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom