Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Najveke se plasam da izgubam nekoj od sakanite.Imam isto taka od temnica,ulica bez luge,visi sili,horror filmovi ,vozenje vo lift i uste mn stvari. Veruvale ili ne spijam so svetloto od hodnik.:oops:

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Од смрт. И своја и на блиски. Болести. Виши сили.

najmnogu se plasam od toa deka moiteroditeli i prijateli ke doznaat deka krijam nekoi raboti koi nekjam nikoj da znae za niv, a i znam deka ako go doznaat toa bi mi go zemale ili iskinale :((( kako sto mi najdoa eden dnevnik vo koj pisuvav sto mislam za drugite. Isto taka se plasam i koga sum sama vo temnica.

Од модераторите на форумов :)

Шала на страна , од височина и темен простор/ија:)

Се плашам да одговорам на прашањево, па да прочитам после. Искрено.

Добро, нормално сите се плашиме од смртта на нашите најблиски, болести итн...
Но она мене што најмногу ме плаши, ме иритира и го мразам се оние Scary PopUp видеа што кружат низ интернетов. Или пак оние адресине што со еден клик директно те праќа кај жената од Fright Night филмот и ти зева со устата. Да незнае човек што да очекува да му е.еш мамата :icon_lol:. Многу пати имам паднато на оваа фора, последен пат тука на форумов во Серија А темата, кога ми беа слушалките пуштени до максимум... мислам дека следните три дена не пиев кафе заради тој Романистот што го постави линкот.
А првата дешавка со ваквите видеа (првото видео) ми беше негде пред 11 години кај другар ми (нормално). Ми пушташе некои клипови на компјутер, и ми вика "Пази читај го текстов, и види што ќе се случи со Стоунхеџ". И јас нормално копиљ, читаш, гледаш тоа камењата да не се распаднат, кога.... :vozbud:. Патос. Добро е што остана жив другарот.

Значи да заклучам, најмногу нешто што ме плаши, а вооедно го мразам од дното на душата се посраните PopUp видеа што кружат низ интернетов.
НАПОМЕНА!!!: НЕ ГИ ПУШТАЈТЕ ВИДЕАТА АКО ИМАТЕ СЛАБО СРЦЕ ИЛИ СТЕ ПОД 18 ГОДИНИ. НАМЕРНО ЌЕ БИДАТ СТАВЕНИ ВО СПОЈЛЕР

Од височина,од глувци,посебно од нив значи ако помине покрај мене доволно близу може и да се онесвестам,толку што се заледувам од страв.А ептен многу се плашам и од силеџии и криминалци што демнат и само чекаат да ти скокнат и да те ограбат или силуваат.посебно ако поминувам по некоја затемнета и неосветлена уличка.Обавезно се вртам постојано да не има некој зад мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom