Од што се ежите?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување

Ооод..ова :nesum:

najveke me ezi nekoja traka koa mi se dopaga i koga e glasno pustena E E E togas od vozbuda moze da se naezam znaci prijatno ezenje :vozbud: a grdo kamion koa ke pomine ili golem motor i koa go slusam toj silen zvuk e togas mi e grdo :jaj:

Многу се ежам и највеќе се плашам да гледам крв....а највеќе ваденје на крв....многу ми е ужасно тоа особено коа ќе ја погледнам... :nesvest:

Од ладни раце....

se ezam koa nesakajki ke izgrebam nesto so noktite ili koa nekoj ke me dopre so stapalata

Од весник,таква хартија:nesvest::nesvest::nesvest:

Од се што шкрипи.Неможам да поднесам такво нешто,полудувам во тие моменти.:kesa:

Ако го земам во буквална смисла, се ежам од гребење по стакло ,кинење хартија и лупкање со топка во стан.

Гребење на вилошка и нож на чинија. Многу анти шмек звук и ме ежи и живцира

кога некој по ѕид гребе со ноктите и кога со жица чистат тава низ дома или каде и да е :ija:

од инсекти, особено пеперутки и пајаци...

jas kako masko najmnogu me ezi koga nekoj tip majmun koga me stipne so nokti po butot(nozete) i koga se svrtam koj me stipna mi doaga da go aknam po liceto
a od ponezniot pol ke napravam isklucok samo ne so nokti

Па ... скоро од ништо:)))

Пријатно ежење...кога после сунчање ќе те допре некој нежно-каде било(а поготову ако има ладни раце), шепкање на уво, кога ќе дувне ветренце а ти седиш на кеј...
Непријатно ежење...на некој висок тон(тие оперските понекад знаат да го фатат), кога ми зимаат крв од вена(лелеее уфф, незнам наркоманите шо праат), кога сум опуштена и некој ќе ми се издере да ме викне...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom