Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Imam uzasna fobija od zabolekari, masinite so koi gi popravaat zabite, potoa od insekti( sekakvi), od lift ( sama ne se kacuvam vo lift nikogas):toe:...

Истите се присутни и кај мене :pos2:, само јас имам уште една + од тесен простор, само што неа и од лифт некогаш можам да ги контролирам, ама другите две-НЕ

имам фобија од широки места,кога сум на некоја нива или нешто каде што нема каде да се скријам.........

Јас имам фобија од телефон со вибрации!
Односно кога звони и кога ќе ја слушнам вибрацијата, ми стига до мозок и ми доаѓа све да искршам, се разбира и телефонот!
:helou:

Односно кога звони и кога ќе ја слушнам вибрацијата, ми стига до мозок и ми доаѓа све да искршам, се разбира и телефонот!
фобија ти е внатрешен страв и немир, не страв од опасноста или од нешто што представува закана...

хах..дознав што ми е фобијата...не ми е од паѓање ниту пак само височина...височина и длабочина...Bathophobia

дефинитивно од змии посебно од водни змии :toe:

е оваа е интересна фобија ама незнам дали има некое специфично име!

Се плашам ако е длабоко ( в езеро ) и некој ако нешто ме чепне ме фаќа паника .... истово ми се случува и со дебели жени и педери :pipi:

Имам фобија од земјотреси и се плашам чувството на давење....несакам да помислам како е...уфф

klovnovi ufff i koga na nekoj mu e loso mu se povraka i slicno jas se onesvetuvam i mene mi se povraka posle

Од ноќ...Многу ми е страв од темница особено ако сум сама. Ако не сум сама не обрнувам внимание, но ако сум сама умирам.
Ne spijam po cela vecer.Zaspivam duri koga ke se razdeni.Vaka sum veke 10 godini (moze i poveke).Probav da spijam i so lamba ama ne ide, samiot fakt deka e nok ne spijam.Samo sto ne se plasam ednostavno neznam ni jas sto e rabotata ama ne zaspivam.A mozam i vo planina sama da setam vo temica, ama da zaspijam dodeka ne se razdeni nema sansi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom