Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
imam fobija od zabi i koka ge gi vidam begam so podaleku od niv nejkam ni da pomislam deka vo moja blizina gi ima tie krastavi cudovista :pipi:

Фобија од било која кола ако ја вози мајка ми:pos2:
Мала шала беше ова... Инаку кога бев помал имав фобија од локомотиви. Ако близу до мене имаше локомотива со вклучен мотор ме фаќаше ненормално страв. Сега ми помина фобијава, ама кога ќе помислам дека летово за малце воз ќе ме мавнеше си мислам подобро да ми останеше фобијата...:toe:

Имам фобија од неконтролирана вода... Не дај боже вентил да ми пукне дома, или нешто слично. Ќе си умрам:):toe:

Имам фобија од змии..:vozbud::vozbud:

Порано имав некој вид на фобија од тесни простории но сеа веке не.

ja imam golem strav od topka...zatoa nikogas ne sum mozela da igram odbojka ili neso slicno so topka...

ја шо знам страв имам од куче,еднаш ме касна и од тогаш бегам подалеку од нив:kesa:

Мене ми е страв од луѓе кои се викаат Ото.

Jas definitivno imam fobii od klovnovi i marioneti :toe:
Eve vi i edna slu4ka od pred nekolku godini 5 ili 6 bea mislam i bev so moite na odmor u ohrid i tamu kaj edna fontana kaj i da bilo imase marioneti i tatko mi mi vika aj da te slikam i jas sednuvam i samo koa mi go stai u skut koa sum po4nala da vristam cccc .....
:kesa::kesa::kesa:

Luge pimam fobija od tesni prostorii.kako sto kaza nekoj clen prethodno.ME faka ziva panika poluduvam.A isto taka imam fobija od svukot koga se krsi staklo.
Samo da slusnam kako se krsi ke umram od strav.

Имам фобија од штекери и од кабли...Повеќе пати ме има фанато струја :uvo:

Imam uzasna fobija od zabolekari, masinite so koi gi popravaat zabite, potoa od insekti( sekakvi), od lift ( sama ne se kacuvam vo lift nikogas):toe:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom