Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Имам фобија од пукање новогодишни балончиња. Поморбидно ми е и од петарда !

од височина. Имам позеленато на брод ко се нишав, на луна парк во Охридов,најгоре бев седната и од неколку метри височина ко видов на долу неможев да издржам:(

Да се возам на чамец/педалинка.А од поголеми бродови да се возам не.Зошто:toe:

Сум гледал клипчиња со необични фобии, фобија од балони, кловнови, фобија од пенис хехехе, од кокошки, од праски, а нејсмешно од све ми е ова

фобија од краставички :pos2::pos2:

Необични фобии бе, за овие стандардните веќе има тема.

Eve od sportistite nesto,Berkamp se plasi od visocina (nikad u zivot ne se kacil u avion),Tim Dankan od voda (2 i pol metra coek ncncnc) a najneobicno Dejvid Bekam,od neuredenost,t.e. toj ne podnesuva "mess" ,duri i proizvodite u frizider mora da bidat solidno uredeni.. :salut:

Па дефинитивно најголема фобија имам од лифтови,многу ми е страв да се возам во лифт,кога ќе влезам во лифт ме фаќа огромна паника и срцебиење и затоа секогаш одам по скали,без разлика дали зградата има 5,10,20 или 50 спрата.:)

Па дефинитивно најголема фобија имам од лифтови,многу ми е страв да се возам во лифт,кога ќе влезам во лифт ме фаќа огромна паника и срцебиење и затоа секогаш одам по скали,без разлика дали зградата има 5,10,20 или 50 спрата.:)

Воопшто не е необична фобијата. Клаустрофобија.
Темава е за необични фобии.

Клаустрофобија, фобија од грмење, висина, длабочина се фобии кои ги има секој втор човек. Темава е за необични фобии.
Немам некоја необична фобија, но еден мој другар има фобија од кукли, мечиња и такви работи. Едноставно му е премногу страв од нив. Не сака ни да ги допре. Еднаш се сеќавам му фрлија едно мајмунче за да го премести и овој го испушти и рече повеќе да не му прават такви работи. Неговите родители велат дека уште од мал не сакал да си игра со мечињата и играчките кои му ги купувале за родендените, Нова Година, Божиќ. Му ставале мече во креветчето, тој го земал и го фрлал надвор. А детето си е сосем нормално, само што ја има оваа многу чудна фобија.

Од мал простор секогаш се чувствувам непријатно кога се возам во лифт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom