Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Имам фобија од кловнови:kesa: смрт, змии и кучиња

Јас пак имам фобија од кучиња, а може да се рече од сите животни, но исто така од височина.

Од мачки и од стареење најмногу...

од коа ме уапа една џукела имам по малце страв .:toe:

од пајаци......муви,комарци и други летачки гадотии,, и од грмотевици :nesvest:

хахахаа јас ова ретко го кажувам на луѓе пошо е малце срамота, имам 19 години и кога ќе угасам светло додека да стигнам до кревет трчам за да не ми излезе нешто од позади. и ми е страв да отворам прозор да не ми влезе нешто. некое чудовиште, нешто така.
а знам дека нема ништо такво. значи знам. ама во тие моменти пак се сомневам. многу се плашам од хорори да гледам. можеби од таму ми дошле овие стравови. и од мала уште неколку годинки коа сум имала знам дека сум ја терала мајка ми да ги брка духовите од шкафот за да не ме изедат. ама тоа малце ми останало :kesa:

од висина и од змии.:ija::ija::ija:

дефинитивно змии, да не може човек да се релаксира во природа.. страшна напнатост ставараат!!! :nesvest:

Кловнови
Дедо Мраз
Марионети

Еве го пишувам ова и сама знам колку глупаво звучи ама ја имам фобија од црните водоводни цевки што ги има по старите згради. Сега не знам не секаде се гледаат зашто најчесто се покриени, ама во некои ги има. :kesa:
Исто така имам фобија и од лифтови, од такви мали затворени простори. Кога одам кај некого што живее во зграда секогаш по скали :)
И за крај некои чудни чувства добивам покрај вакви градби....
foto\jpg\silos%20esterni.jpg

знам деко сето ова е бесмислено ама не можам против тоа :kesa::kesa::kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom