Од него се плаши цела Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахаа.. да да после ќе биде како дрога да поседуваш:
„Брат ... имаш топломер со жива да ме снабдиш, нешто не се осеќам добро па да си ја измерам температурата само...!?“

Ќе го префрламе од мишка на мишка. Македонски топломер на Европски мишки. Има да не молат за топломер повеќе. За грците само тие што посетиле највеќе мишки.

Ќе го префрламе од мишка на мишка. Македонски топломер на Европски мишки. Има да не молат за топломер повеќе. За грците само тие што посетиле највеќе мишки.
Ќе треба и стик за под мишки да оди заедно со топломерот...

Ednostavno moram ova da go napisam...
Pred 10tina godini imav moznost da sretnam edno covece,gastarbajter od skandinavskite zemji po poteklo od prespanskiot region,penzioniran i vraten doma vo rodnata grutka.
Trebase da mu ja merat temperaturata i koga go vide termometarot od partizansko vreme so ziva(kraj kraeva skoro site imavme takvi)velese abe uste vakvi se koristet?ovie ne cinat i sl....a nie aj be dedo ne ja tupi pa ne ubeduvase deka vo zemjata kade rabotel 30 godini ne koristele pojke takvi nie go praevme budala.

аааа ја сваќам поентата овие од ЕУ сигурно имаат температура :pos2:

Па добро бе човече ,не е опасно ,а да ти се скрши под мишка шансите ти се 0,00001 освен ако стискаш како ВОЛ ! Во случај да падне и да се скрши поминуваш со правосмукалка и крај!

Од на времето муабети од старите...ако се скрши топломерот, живата во стомак ќе ти влезе па ќе патиш, па сто лекари нема да те средат...што не :icon_lol:

Reason - Digital ones cost more money..

Многу јасно...money making stuff

Од на времето муабети од старите...ако се скрши топломерот, живата во стомак ќе ти влезе па ќе патиш, па сто лекари нема да те средат...што не :icon_lol:

Многу јасно...money making stuff
Ха.Да беа за една употреба ајде.

Тоа од позади ако се мери температурата (велат најточно било во га.) за полесно да се пикне

Ние за поточно мериме у гз а глеам на филмови Американциве у уста ги ставаат :D

Вчера скршив топломер. Многу сум успаничена. По нет читав све и свашта :( Живата ја исмукав со правосмукалка и одма ја извадив пластиката од правосмукалката и ја истурив во шоља. На нет читав најголема грешка е со правосмукалка да се чисти а ако сме ја исмукале дека треба правосмукалката да се фрли бидејќи со секое наредно смукање ќе испушта отрови правосмукалката. А и баш не сум сигурна дали ги имам сите топченца од Живата собрано. Ве молам за совети и искуства да споделите. Цел ноќ немам спиено од паники :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom