Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
ne znam toco od koga, posto mnogu od mala pocnav da izleguvam vlecejki se so bratucedite....onaka oficijalno od 5to po parkot,7mo veke po kafici, 8mo i prva po diskoteki, sea treta na kade duva veterot tamo sum..:pos2:

Почнав да излегувам уште од 13-14 години, одев на тие собиранки и забави што ги правеа основните училишта и супер си поминував ама не правев некои страшни работи:vozbud:
Чиста љубопитност, ми беше многу интересно а сега ми е многу тапа, а поминаа само 3 години (that sucks), има некои случаеви кога си поминам топ ама ретки се тие. Сега само дискотеките ама нешто не ги бива и нив во последно време.

Почнав да излегувам уште од 13-14 години, одев на тие собиранки и забави што ги правеа основните училишта и супер си поминував ама не правев некои страшни работи:vozbud:
Чиста љубопитност, ми беше многу интересно а сега ми е многу тапа, а поминаа само 3 години (that sucks), има некои случаеви кога си поминам топ ама ретки се тие. Сега само дискотеките ама нешто не ги бива и нив во последно време.

оди во Струмица

почнав да излегувам од 7одд. 13 год бев само така шетање по центар, парк, у кафичи почнав да одам на средина на 8одд. после нова година некаде.....

Некаде од 13 години најверојатно почнав.Тогаш имаше некои родендени се организираа по дискотеки и тогаш почнав да излегувам во град.

оди во Струмица

почнав да излегувам од 7одд. 13 год бев само така шетање по центар, парк, у кафичи почнав да одам на средина на 8одд. после нова година некаде.....

Се канам да отидам ама нема време
обврски ова она

Од 15,16 години можда почнав. Родендени па парк на трева, па после на сепариња па во кафулиња некои и сеа не излагам до толку зашто поеќе сакам пијанки по куќи....

Пффф темава е лом. :)
Ја почнав од 7мо и тогаш памтам мајка ми ќе ми речеше, "Мартин, најкасно до 11 и пол" :) Јбг, морав да слушам...

Јас секој ден излегувам у град од кога памтам за себе пошто ја живеам у градот.:pos2:

по дискотиеки официјално почнав да излегвам во прва... :pos2:
сега веќе ми е рутина тоа... секој петок сабота сум в кафич... кафич ис мај лајф... :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom