Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха ми текна сеа на периодот мој кога се трескав по HIM... Имав добри три четири маички со нив... Што хартаграм, што Виле Вало.
Идиотштина.:pos2:

Сега си имам со Елвис Присли.
А сакам да си напраам една со The Smiths, али само буквите, без глави, албуми и наслови ор самтинг.

Во средата си испринтав Дубиоза Колектив (:

Јасс од Iron Maiden,GnR,Kurt Kobein,Jimi Hendrix,John Lenon,Slipknoт. Дуксери од нирвана и металика

P.O.D.
Armin Van Buuren
Skazi
Astral Projection..

Bluzoni:GnR, Nirvana i majca od AC DC..i ako nekoj sluchajno znae kade mozam da si nabavam majca od Red Hot da mi kaze ke mu bidam mnogu zablagodaren :D

Имам маичка само од Суперхикс. Ама мејд бај мај френдс. Има само 4 примероци такви. Логин го извадивме од патики коа се појавивме со маичките на свирка на Хикси во Гевгелија :)

Имам Sex Pistols (Never Mind The Bullocks, Here is Sex Pistols), иам од Judas Priest, Тhe Doors, oд Led Zeppelin, две од Azra, две од Hardfaced и две од Hatebreed (најомилените маички):pipi:

За жал неам ниедна од Бурзум:tapp:

Од кај ви се Нирвана дуксерите?

Од Селлимова - желчевски...:vozbud:

Од Тул сакам а и ќе си нарачам една.:helou:

На времето кога бев средно, носев од Whitesnake, GNR, Deep Purple, Jimmy Henrdix, Jim Morrison и не ми текнуваат други, а имав повеќе. Сега сум посериозен не носам веќе такви.:baeh: Но музиката секогаш ќе остане во моето срце, тоа не се искоренува.

Black Sabbath,Korn.Имав и други (Metallica,Kurt Cobain) ама мали ми се сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom