Од кој играч и клуб не би носеле дрес

• Креатор на темата Креатор на темата mileajk
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не велам никогаш. Имам една дооолга приказна, но ќе го кажам само крајот, едно утро се разбудив со дрес од Манчестер Јунајтед на мене, во непознат стан, со црна дупка во меморијата.:wink: (после се' се разјасни).:) Затоа никогаш не се знае.

Bloody hangover:pos2:
Шо би рекле Англичаните...

од Бербатов, од Џерард, од Роналдињо итн.

Од Интер и од Јувентус - НЕВРРР.

Играчи: цела екипа на Интер и Јувентус,Ибра.,К.Роналдо ....

Манчестер Јунајтед,Тотенхем,Реал Мадрид,Црвена Ѕвезда

Не би носел дрес никад од:
Тимови: Челзи, Ливерпул, Милан, Јувентус
Играчи: Дроба, Џерард,:smir:

Ќе кажам само дека можам да носам дресови од клубови само од Победа и Милан, од друг клуб ама баш од никој.:salut:

Голем фан на Интер сум но не ги мразам Милан,ги почитувам.
Симпатизер на Барса од Шпанско,но не ги мразам Реал,ги почитувам.
Симпатизер на Арсенал од Англиско,но не ги мразам Ман Ј,Челси,Ливерпул....ги почитувам.
Има само еден клуб на светот кој не го почитувам,најмногу заради неговите(90%-не сите)навивачи.Дури и ми е жал за нив...
А за играчи,не мразам ниеден,но не би носел дрес од некој кој игра во Јувентус,како што кажав.......................ДА НЕ СЕ ЛАЖЕМЕ,ГО МРАЗАМ МУНТАРИ!!И ВРАТИСЛАВ ГРЕШКО!!1

Голем фан на Интер сум но не ги мразам Милан,ги почитувам.
Симпатизер на Барса од Шпанско,но не ги мразам Реал,ги почитувам.
Симпатизер на Арсенал од Англиско,но не ги мразам Ман Ј,Челси,Ливерпул....ги почитувам.
Има само еден клуб на светот кој не го почитувам,најмногу заради неговите(90%-не сите)навивачи.Дури и ми е жал за нив...
А за играчи,не мразам ниеден,но не би носел дрес од некој кој игра во Јувентус,како што кажав.......................ДА НЕ СЕ ЛАЖЕМЕ,ГО МРАЗАМ МУНТАРИ!!И ВРАТИСЛАВ ГРЕШКО!!1

ЛОЛ добар аватар! :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom