Од кој дел на градот сте вие?

• Креатор на темата Креатор на темата 10101
  • Време на започнување Време на започнување
cair posle stadionot desno od prvata raskrsnica i micurin karsi blaze

колку успеав да прочитам бајаги не има околу соборна и околина. Па ние ти сме маалско мноѕинство на Кајгана.Хехехехе:vozbud::vozbud::vozbud:

Епа општина Центар, ама на граница со Карпош 1. Најубаво да кажам Дебар Маало (не е шала! хихи). Е, поточно, за комшиите да знаат кај да бараат, кај Вардар Мебел, најточно во уличката меѓу бурекџилница Гичо и ДМ... за тие што не се многу упатени, карши стар влез на зоолошка би дошло... А кој сака да види за да поверува нека се обрати кај Бушав пошто стално ми проаѓа под балкон кога се враќа од парк:kesa:

:helou: На неколку чекори од дотичново девојче. Само на Рузвелтова.

....„и со кооој спиеш ти на Рузвелтова х3“ :wink: ......

Карпош 1 спроти основното Х.Т.Карпош на ул. Иван Аговски 11/1/_ _

Јас живеам во центар поточно капиштец првите црвени кули од кај на 23ка главната автобуска. Ако сеуште не можете да се снајдете видете на мапа таму ќе ме најдете.

П.С. Кој поминува натаму нека помине на гости.

ЕДИТ: Пууу не сум забележал дека мапата веќе не работи па така да ако не се снаоѓате пишете и поубаво ќе ви објаснам

ми недостига Радишани, ама сега не го мењам Ново Л. за ништо

Од ж`тте конаци, моментално на сред центар, а наскоро бегам на периферија.

Тобако 2, Поликлиника Јане Сандански и Американскиот колеџ ко ке ги поврзеш у триаголник ја сум у средината (бар мислам :))))

Тобако 2, Поликлиника Јане Сандански и Американскиот колеџ ко ке ги поврзеш у триаголник ја сум у средината (бар мислам :))))

Тоа не е могуче... права линија добиваш ако ги врзеш :) (бар така мислам:) )

Не бе, се добива некој вид на тригаолник, или тој со два исти крака или некој забеган :)))) Мада и мислам дека сум на права линија ама на линија меѓу Тобако2 и Американскиот колеџ, значи тука поликлиниката испаѓа од игра пошто не збориме веќе за триаголник. :pos2:

Јас сум од Струмица кај стариот кружен ток...нагоре по поројот првиот мост десно..спроти месарницата. Ајде комшии навалете на кафе.:smir:

Тетово - блок 70 одма до Кина Шопинг зградата ... :)

(на зградата го пишува моето име:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom