Од кои причини, на мажите им е страв да им пријдат на некои девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата Gosh
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:
Да не се чудите зошто се повеќе жени машкуданки и лезбејки има.
Не сите се подеднакво социјални и опуштени, на некои приоѓање им е најмал проблем, некои умираат од трема. Реалноста е дека не постојат правила, како ви паше така терајте, финтата е да се забављате дур го праите тоа.
Нека има, само педери да нема !!! Тоа треба да се излечи. Храброста е машка одлика, и таа најсилно влијае кон пристапување на убава девојка. Храбрите момци си имаат и ќе имаат убави и згодни девојки.

Не се храбри очигледно. Сум приметила повеќето од машките во земјава патат од некој комплекс на ниска вредност, не се доволно самоуверени, се плашат од одбивање, побитен им е статусот пред другарите отколку тоа колку ќе се потрудат кај некоја женска, у втор план ја ставаат на некој начин па затоа остануваат сами. А похрабрите секогаш добиваат шанса кај некоја ако ништо друго на чисто се' знаат или корпа или сака па продолжуваат понатаму, девојката ако сака нема да се дига и да игнорира како што пишале некои тука мн логично значи дека не те свиѓа ако те свиѓа ќе има фид бек офц.

Не се храбри очигледно. Сум приметила повеќето од машките во земјава патат од некој комплекс на ниска вредност, не се доволно самоуверени, се плашат од одбивање, побитен им е статусот пред другарите отколку тоа колку ќе се потрудат кај некоја женска, у втор план ја ставаат на некој начин па затоа остануваат сами. А похрабрите секогаш добиваат шанса кај некоја ако ништо друго на чисто се' знаат или корпа или сака па продолжуваат понатаму, девојката ако сака нема да се дига и да игнорира како што пишале некои тука мн логично значи дека не те свиѓа ако те свиѓа ќе има фид бек офц.
Епа затоа природата дозволува, мажјакот да оплодува повеќе женки. Така да храбрите и силните и онака ќе си имаат повеќе девојки/жени. Не е шовинистички, природно е.

Шовинизмот не е само машка придавка на карактерот. Зборот е погрешно протолкуван но всушност означува фаворизирање на еден над другиот пол, било дали е тој женски или машки.
Еве пример за тоа.
Неможам да ја поднесам таа женска шовинистичка свиња од Ѓорче.
Твој проблем што неможеш, ама не Ѓорче, Џорче е! :-)

Ќе те гледа цела вечер во кафич, кога ќе си одиш дома гледаш понуда за пријателство на фб и ако го прифатиш ќе ти пише. Во живо веќе никој не се пушта се на фб.
A zamisli da ne beshe fejzbuko :eek:

Абе јас те сакам па макар и чотек да јадам од 20 дупли акаунти! :(
I posle se pitate zaso se plasat mashkite. Radi vakvite puflinja. A najgolemata tragedija e sho oni sekoj den se shminkaat, redovno se izdepilirani, sekoja vecer se u kafikji, glumat nedostapnost i na kraj si odat doma nedopreni.
I taka si teraat do 30-ka i posle u dnevnikot doma pisuvaat:
"Boze zosto sum jas seuste nevina, sto ti zgresiv?"
I posle toa stanuvaat pobozni i nesakajki stanuvaat uste po nedostapni. I ako imaat srekja pred da dojdat do 40-ka ke letnat za Lonbon ili Dubai i ke se omazat za prvio arap ili crneci duri togaj ke vidat kako se prede crna vuna , ali toa e druga tema, otop potom.
Zato: :sekcza: se puflinja dodeka Gjaolo dushata ne vi zemal"

I posle se pitate zaso se plasat mashkite. Radi vakvite puflinja. A najgolemata tragedija e sho oni sekoj den se shminkaat, redovno se izdepilirani, sekoja vecer se u kafikji, glumat nedostapnost i na kraj si odat doma nedopreni.
I posle toa stanuvaat pobozni i nesakajki stanuvaat uste po nedostapni. I ako imaat srekja pred da dojdat do 40-ka ke letnat za Lonbon ili Dubai i ke se omazat za prvio arap ili crneci duri togaj ke vidat kako se prede crna vuna , ali toa e druga tema, otop potom.

Тебе земена ти е душата или криво ти е за нешто ? :kuracc:

Ти си или малолетен, или ретардиран.

Не гледам трета опција.

На пример, овие овде каталина, фем фатал, феникс и уште некои, коа би ги сретнал у живо и да личат на Серси Ланистер, одма би фатил магла, али на пристоен начин, би рекол дека штотуку ми текнало дека имам неодложна обврска или нешто слично.
Страв да им пријдам?
Не страв, ужас и хорор би ми било.
Ako slucajno gi sretnes ako trebe jas ke ti se javam da te potsetam na obvrskata :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1469723050][/DOUBLEPOST]
На пример, овие овде каталина, фем фатал, феникс и уште некои, коа би ги сретнал у живо и да личат на Серси Ланистер, одма би фатил магла, али на пристоен начин, би рекол дека штотуку ми текнало дека имам неодложна обврска или нешто слично.
Страв да им пријдам?
Не страв, ужас и хорор би ми било.
:( :( :( А ти убав си ?
Izmislen e za tebe ;)[DOUBLEPOST=1469724275][/DOUBLEPOST]
Ти си или малолетен, или ретардиран.
Не гледам трета опција.
Ja sum maloletno retardirano magare. :brlav: A ti cim ne gledas trekja opcija sigurno si lobotomiziran.
Abre Stavre magare da ti go navre :kezec:

Последно уредено:
И Фатиме моја беше таква пред да се запознајме. Сега е веќе друго. Од сабајле карате, за ручек карате, за вечера карате... супер ни е!

И Фатиме моја беше таква пред да се запознајме. Сега е веќе друго. Од сабајле карате, за ручек карате, за вечера карате... супер ни е!
Многу се карате море. Глејте да не шините некој зглоб!

Чавка му го испила мозокот на Николчета наш од кога се фати со тие фатените од СЈО-то.

Туку мене не ме загрижува Николче, он кај и да е ке си најде пиче од форумов.

Од две и петта барав на форумов некое фуфиче да се освежам, и ево конечно (таман за летово) бидна. Фала му на Бога, Сорос и Фатиме :icon_lol:

Од две и петта барав на форумов некое фуфиче да се освежам, и ево конечно (таман за летово) бидна. Фала му на Бога, Сорос и Фатиме :icon_lol:

:cautious::cautious::cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom