A ti pa poarna da ne si?Море бре мајката, искусно мажишче(магаре) си бил![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ti pa poarna da ne si?Море бре мајката, искусно мажишче(магаре) си бил![]()
Ќе те гледа цела вечер во кафич, кога ќе си одиш дома гледаш понуда за пријателство на фб и ако го прифатиш ќе ти пише. Во живо веќе никој не се пушта се на фб.
А од кај знае како се викаш па да те бара на фб?
Јас прво се распрашав шо е како е, собрав малку сила па и пишав на Фатиме Фетаи. Сега сме во љубовна врска, одма е подруго![]()
сеа више си купи bmwВака и јас се тешев порано![]()
Абе јас те сакам па макар и чотек да јадам од 20 дупли акаунти!Ај не лажи ти ушло еден, Гаро ме сака мене и кога ќе го прочита ова тука што лажеш ќе ти ги истрга ушите![]()
И не, не мислам на девојки кои не ви се допаѓаат или пак немате заедничка хемија...
Баш напротив, се осеќа хемија, поминувате време заедно, блиски сте, памтите се за неа, правите се што ќе ( ви ) побара, и пак ништо?
Од фактот дека кога ќе пријдеш ќе ти речат дека имаат дечко или не се дружат со клошаи.
Ммм, не...
Не давам лажни надежи, и не сум волку блиска со маж што не би била со него.
Прашувам затоа што не ми се случува ова прв пат, нит втор, нит трет!
Вака беше и со бившиот, и на крај после толку хинтови дека ми се свиѓа, јас превземав чекор, и ми кажа дека му било страв да ми каже дека ме САКА за да не му акнам корпа.
Треба на Драги Таневски книгите да му ги прочитате, таму лежи зајакот.
Можда те гледал ако ти била исфлекана маицата па се срамел да ти каже...Ќе те гледа цела вечер во кафич, кога ќе си одиш дома гледаш понуда за пријателство на фб и ако го прифатиш ќе ти пише. Во живо веќе никој не се пушта се на фб.
Можда те гледал ако ти била исфлекана маицата па се срамел да ти каже...
На пример, овие овде каталина, фем фатал, феникс и уште некои, коа би ги сретнал у живо и да личат на Серси Ланистер, одма би фатил магла, али на пристоен начин, би рекол дека штотуку ми текнало дека имам неодложна обврска или нешто слично.