Од кого имате дрес ?

• Креатор на темата Креатор на темата _The Great_
  • Време на започнување Време на започнување
Имам од Арсенал :) Адебајор 25(немаше друг у фан шоп и немав избор)
Инаку, никад не би купил од Аде.
Друго.. Анри Арсенал 14(исто од фан шоп, али постар)
и оргинал од Мазнов македонија :)

Ја од Македонските дресови немам ни еден, а не ни сакам зошто не ни заслужуваат да стаам такво нешто на мене, со презимето на некој од нашиве "фудблаеришта":tapp: А имам дрес од Ибра, од сезона 2007/2008 , плав. од Милано. Со душа ја чекав мајка ми да се врати за да го облечам. Сеа здравје на пролет ке земам и еден бел од Мајкон или Занети. ке видам до тогаш. А имам и еден од шутка Интер исто, ама тој е обесен на ѕид :) зашто 500 денари се коваат на ѕид ама иди 80 евра закачи ги да факаат прашина :)

Ја од Македонските дресови немам ни еден, а не ни сакам зошто не ни заслужуваат да стаам такво нешто на мене, со презимето на некој од нашиве "фудблаеришта":tapp: А имам дрес од Ибра, од сезона 2007/2008 , плав. од Милано. Со душа ја чекав мајка ми да се врати за да го облечам. Сеа здравје на пролет ке земам и еден бел од Мајкон или Занети. ке видам до тогаш. А имам и еден од шутка Интер исто, ама тој е обесен на ѕид :) зашто 500 денари се коваат на ѕид ама иди 80 евра закачи ги да факаат прашина :)
Има без ништо назад бе, празен, ја имам таков. :smir:

Хехе, земиси ти празен дрес од Македонија најубо е.А на пролет да се договориме цел фан клуб на Интер да ни го снабдиш со дресови :) kidding

Имам дрес од Македонија, празен, имам и од Караорман повеќе дресови,а на времето имав дрес од Батистута кога беше во Рома 18.Времиња...

Од Рома без име, и еден од Парма.

од манчестер од бекам од руни роналдо и еден од раул ама коа бев копиљ и навивав за реал

Се знае од кој тим треба да се има дрес од милан се разбира др.дресови што ги имам не ми значат ништо.

Аргентина (тој ми беше поклон)
еден од милан сезона 2002-2003 и уште еден сезона 2005-2006

Имам дрес на Барселона иако не сум за нив, од позади го пишува моето презиме и 10ка..за успомен и долго сеќавање од ноу камп.
и имам на балак кога играше во БАЕРН на времето.

...Од Дел Пиеро, али да расчистиме... Кога игра за Италија, не од Јувентус...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom