Од кое јадење се испушта најсмрдливиот прдеж

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Од кое бе?

• Вкупно гласачи
    149
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
_ZlObNiCa напиша:
bitno prvo mesto se malite zelkicki kako i da se vikaat

Chous de Bruxelles na francuski ili Briselski zelki. :pos: Znaci prdenjeto stanuva evropska rabota :star:

hehehehehehehe idejata za temata ti e begana do nemajkade :lud: :je:

салата со многу јајца стоени некој ден кромид оцет и некоја маслинка и ко ќе излезите навечер ќе си викаш "зашто ме људи избегавају"
А зелака е она нај нај громогласно

od gravce i zelka.ja pa uste se cudev zasto tolku smrdese u ucilnicata koga bev 3to oddelenie.sekoj ponedelnkik za rucek u skolo ni davaa grav i zelka

Acid напиша:
Додадов и гласање. Па да видиме... :pos:

Аха ... а што комбинација е ова "Пржени маслинки со чоколаден прелив"???:pos::pos::pos::pos::pos:
Уствари не мора да ми кажеш ... гласав за тоа ... ќе се онесвестам од смеење:nesvest: :pos::pos::pos:

ЗА прдежите:)))

Пошто ми ја погодија темата, од кое јадење се испушта најсмрдливиот прдеж, мислев дека ова заслужува нова подтема, според мене, идеална комбинација за токсичен прдеж, хидрогенска бомба, :))) е- за ручек сарми, за вечера графче (со потврда лушпа:))), и да немаш срано 2-3 дена. е тоа ќе е нешто..

бај д веј...(го имаше на ОнНет, ама тие што го пропуштиле ќе жалат))

http://www.geocities.com/kiklop_88/prdez.doc

молам за коментари...

asfalt напиша:
Пошто ми ја погодија темата, од кое јадење се испушта најсмрдливиот прдеж, мислев дека ова заслужува нова подтема, според мене, идеална комбинација за токсичен прдеж, хидрогенска бомба, :))) е- за ручек сарми, за вечера графче (со потврда лушпа:))), и да немаш срано 2-3 дена. е тоа ќе е нешто..

бај д веј...(го имаше на ОнНет, ама тие што го пропуштиле ќе жалат))

http://www.geocities.com/kiklop_88/prdez.doc

молам за коментари...

За прдежи нова тема :nesvest:
Може треба и нов подфорум да отвориме?
Во секој случај, ти го префрлив мислењето и продолжи тука.

divine напиша:
За прдежи нова тема :nesvest:
Може треба и нов подфорум да отвориме?
Во секој случај, ти го префрлив мислењето и продолжи тука.
Хахахахахааааа подфорум „Прдежи и секаков вид на издувни гасови„:kez: :kez: :kez: :nesvest: :smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko:
Ц Ц Ц

ДОБАР ГРАВ НАДАЛЕКУ СЕ ОСЕКА и по мирис и по слух.

така да на грао поготово тетовски равен му нема во било кој категорија.

od vareno jajce ama da puknalo jajceto malce dodeka se varelo e da vidish kako se slusa preku tri sela uplav

грабче ама и од јајча не е лошо, а за ждригањето што правиме???

Темава е многу глупа. Како можеше да ти текне ваква гадост не знам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom