Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam od kakvi begam.
Ja u sustina ne begam oni sami si idat koa ke sfatat deka ne bivat. :-)
Mrazam papucari. Hate hate hate them. Treba da im nacrtas deka si ok i deka nema potreba da me drzat na tacna i da me sakaat tolku mnogu.
Mrazam premnogu samouvereni, lugje sto ne go cenat tugjoto mislenje i ne se spremni da si ja analiziraat postapkata i priznaat greskata. Ne priznavaat greski, mislat nepogreslivi se.
Mrazam smrdlevci. Odi izmij se, smrdis!
Mrazam tipovi sto go primetuvaat sekoj detal i delat komplimenti po toa prasanje. Primer: Ubava ti e sminkata denes. Ili: Si se zdebelila? Ili: Eeeej nov telefon imas? Daj da go razgledam.
Mrzam nezainteresirani za zivotot. Gi mrzi da ziveat. Obicno rabotat nekoja lame rabota ko kelneri, kasieri, vratari i sekogas se neraspolozeni, a ponekogas i drski. Mnogu mrcat. Za sve. Gledaat filmovi psiholoski i obicno se slabi i zguljavi.
Imam uste takvi hated stereotypes. Kako i da e, se poznava po covekot cim go vidis, sakas da begas od nego ili da probas da pomuabetis :-D

Ne znam od kakvi begam.
Ja u sustina ne begam oni sami si idat koa ke sfatat deka ne bivat. :)
Mrazam papucari. Hate hate hate them. Treba da im nacrtas deka si ok i deka nema potreba da me drzat na tacna i da me sakaat tolku mnogu.
Mrazam premnogu samouvereni, lugje sto ne go cenat tugjoto mislenje i ne se spremni da si ja analiziraat postapkata i priznaat greskata. Ne priznavaat greski, mislat nepogreslivi se.
Mrazam smrdlevci. Odi izmij se, smrdis!
Mrazam tipovi sto go primetuvaat sekoj detal i delat komplimenti po toa prasanje. Primer: Ubava ti e sminkata denes. Ili: Si se zdebelila? Ili: Eeeej nov telefon imas? Daj da go razgledam.
Mrzam nezainteresirani za zivotot. Gi mrzi da ziveat. Obicno rabotat nekoja lame rabota ko kelneri, kasieri, vratari i sekogas se neraspolozeni, a ponekogas i drski. Mnogu mrcat. Za sve. Gledaat filmovi psiholoski i obicno se slabi i zguljavi.
Imam uste takvi hated stereotypes. Kako i da e, se poznava po covekot cim go vidis, sakas da begas od nego ili da probas da pomuabetis :-D

Работа си е работа ако ги проценуваш луѓето според тоа што го работат уште од сега бегам од тебе.

Бегам од недозреани. Мажи чие однесување не им доликува на годините и често се предомислуваат или си играат топло ладно. Фаќам штрафта од оние кои не ја ценат парата и ја расфрлуваат насекаде, кои не го ценат вниманието кое им е пружено, кои не признаваат кога грешат. Мажи во чиј речник не постои "извини" и се пресамоуверени, арогантни и сакаат да се "покажат" во друштво (најчесто нивното). Рамнодушни и болно љубоморни се исто така во аут уште од старт =] .

Од досадни, од пре емотивни, од лесно заљубливи :D , од алкохоличарки, од недозреани, од љубоморни. Фала позз :D

Kaj vide rabota be? Citaj malku, celiot toj paragraph e za eden stereotip...
Очигледно е дека луѓето ги цениш по нивната работа, ако грешам поправи ме.

Жени кои се преценуваат себе си и ги омаловажуваат другите и ги потценуваат ,нив неможам да ги смислам а не па да ги погледнам.

Од ментално и емотивно сиромашни, без идентитетни себични материјалистки, навлечени на шит рубрики од жути портали и упатства за себеспознавање, кои се заљубуваат и одљубуваат инстантно, кои ти ја цицаат енергијата на карта на само-сожалување, а кога ќе исцицаат бараат нов извор на ресурси.

Од мажи кои не знаат што сакаат! Ете само тоа ме нервира.:vozbud:

Од женски шо не се смеет никоаш,шо трепкет по 400 пати дури кажвет некој муабет,шо и на мочање се шминкет,шо тегнет една пијачка цела вечер,шо водет два животи (ФБ живот и реален живот),шо зборвет појке од мене....толку :D

Не бегам, тие бегаат од мене :D

Нема шо да бегаш културно си стануваш и заминуваш коа видеш дека типката е досадна и емотивно недорасната на предизвиците на општеството :):):)

Од ороспии, спонзоруши, оние што се преправаат, глумат и не се вистински.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom