Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
pa ako se zeneti , ne se bolni . .:)(y):) , moze saka da se razvede , pa nema koj da mu pomogne . . hehe
ако е женет не му е сменет
--- надополнето: 24 април 2013 во 23:30 ---
па тој домазет ли е ? а што ако ти сакаш а тој не ? или си најде некоја друга швалерлка
јас тој модел на маж шо го барам го нема нигде , зато бегам од сите....во глобала сите машки се исти и од ниф домајчини лујџе не бидува , освен за кујкобернико за друго шо че ми е, ама јас не размислувам во толку кус временски период , искрено не ми е толку грижа за сексо , туку дека еден ден мајка ми и татко ми че ги снема , и треба со некој јас самата да градам семејство и истото да го издржувам...и кажи ми како да се загледам во некој само шо мисли на куроздравје....ај шо не ја гледа жената....ниту па децата ...си фајча швалерка .....и си го трга газо настрана а мајка ко мајка .....си го носи инстикто за фамилија во незе и не можи децата на цедило да ги остај...макар шо има и исклучоци и жени шо му пра така на мажите ама според некоја груба статистика мажите се тие шо ода по страна а жените појче ги гледа децата...зато ги гледам појчето мажи ко бечуствителни свињи со никаков татковски инстикт...

јас тој модел на маж шо го барам го нема нигде , зато бегам од сите....

една врска или брак е целина ,составена од повеќе делови , разбирање , слога лове маѓу кои и секс .. не може да ги делимо

ТОА МАЈКИТЕ ЛИ ВЕ УЧАТ , ќерко ако мажот не те чува врати се , ни ќе те примимо дома , не ни прв ни последен
такви се женските денес , ќе ти постават 50 услови ова она .. . и накрај за забрана за секс , за фудбал , за . . . .:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::(:(:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

јас тој модел на маж шо го барам го нема нигде , зато бегам од сите....во глобала сите машки се исти и од ниф домајчини лујџе не бидува , освен за кујкобернико за друго шо че ми е, ама јас не размислувам во толку кус временски период , искрено не ми е толку грижа за сексо , туку дека еден ден мајка ми и татко ми че ги снема , и треба со некој јас самата да градам семејство и истото да го издржувам...и кажи ми како да се загледам во некој само шо мисли на куроздравје....ај шо не ја гледа жената....ниту па децата ...си фајча швалерка .....и си го трга газо настрана а мајка ко мајка .....си го носи инстикто за фамилија во незе и не можи децата на цедило да ги остај...макар шо има и исклучоци и жени шо му пра така на мажите ама според некоја груба статистика мажите се тие шо ода по страна а жените појче ги гледа децата...зато ги гледам појчето мажи ко бечуствителни свињи со никаков татковски инстикт...
Од кај ја извади сега па ти таа груба статистика?

една врска или брак е целина ,составена од повеќе делови , разбирање , слога лове маѓу кои и секс .. не може да ги делимо

ТОА МАЈКИТЕ ЛИ ВЕ УЧАТ , ќерко ако мажот не те чува врати се , ни ќе те примимо дома , не ни прв ни последен
такви се женските денес , ќе ти постават 50 услови ова она .. . и накрај за забрана за секс , за фудбал , за . . . .:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::(:(:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
не е проблем сексо , не е сапун да се потроши , ама ме нервира таквата машка нетрпеливост , па и уште тапа ако ми е времето поминато со него само секс, драпај си мево
--- надополнето: 24 април 2013 во 23:42 ---
Од кај ја извади сега па ти таа груба статистика?
ко че живејш во околина окружена со бракој од јна , че ме сфатиш

не е проблем сексо , не е сапун да се потроши , ама ме нервира таквата машка нетрпеливост , па и уште тапа ако ми е времето поминато со него само секс, драпај си мево

ама не се сите машки такви , некои сакаат да си имаат нормално семејство , сега кој како си ја нареди , ама не збориме за крајности , човек никогаш не може да биде сигурен ама малко биди похрабра , верувај во себе , во луќето , не сите криминалци , педофили , терористи. . . .
така ќе биде срекна , сакај и биди сакан а, на секого му го посакувам ова ,

ама не се сите машки такви , некои сакаат да си имаат нормално семејство , сега кој како си ја нареди , ама не збориме за крајности , човек никогаш не може да биде сигурен ама малко биди похрабра , верувај во себе , во луќето , не сите криминалци , педофили , терористи. . . .
така ќе биде срекна , сакај и биди сакан а, на секого му го посакувам ова ,

:rolleyes:
епа си кажаф од таквите бегам де :coffee:

--- надополнето: 24 април 2013 во 23:42 ---

ко че живејш во околина окружена со бракој од јна , че ме сфатиш
Епа освен да се сексате што друго би сакала со машко да правиш? Ќе правиш муабет за спорт, за коли, за жени или можда за кое јадење ќе го готвиш денес, за завесите или теписите што не се перени?

Имам пробано и со муабети за земјоделие, ни тие муабети не се покажале како успешни. :(
Не те бива за маабети за земјоделие. Ако е бил некој земјоделцки инџинер, била си му досадна, а он е можел у 2 потега да те реше... :P:P:P

Ко трето, како муабетот за некоја си кола е пореална од муабет за шопинг?

Шо му фале маабето за една кола/трактор? (Не говорам за маабетите колку дига, колку е графирана, дали е убава, дали е пичеловка)... Сериозна дискусија за коли е ноого поинтересна тема (плус има ного повеќе научни работи у него) отколку некаков си шопинг... :)

Пробај со муабет за хилтерица или за бор машина. Намногу пали кога споредуваш модел за хоби и за професионалци.
Успехот е загарантиран (y).

Хилти или бор машина секојпат пале... Особено па коа се праа маабет за бургии и бушејне. Дали у дрво, дали у камен, дали у цемент, дали у зид, дали у железо. Проверуваш дали добро си ја затегнал, дали има луфта од ного користејне, дали си ти првио газда (ново или половно).
Па дали ќе загрева самио мотор и бургиите, триење, дали ќе прегоре моторо пребрзо, па имаш подмачкувајне, па малце техника, не ја буташ на сила, малку ја држеш у меѓупростор додека подмачкуваш, па пробаш оште еднаш по леко, додека не ја пробиеш.... Ехее па имаш нарезници тука, ролцанги, машини, шлајферици, штрафцигери, различни камена за сечејне, различен број брусилици, дали фино, дали грубо.... :D

Епа освен да се сексате што друго би сакала со машко да правиш? Ќе правиш муабет за спорт, за коли, за жени или можда за кое јадење ќе го готвиш денес, за завесите или теписите што не се перени?
и за излезот од светската економска криза ... , убо си кажав дека мажите се за куроздравје и за ништо друго.....

и за излезот од светската економска криза ... , убо си кажав дека мажите се за куроздравје и за ништо друго.....
Убаво си кажа ти, сега ти останува само уште да ја прифатиш реалноста и да се прилагодиш на неа и се ќе биде во ред :)
Како викаше на времето Игорче...."дај му на човекот Натали"

Убаво си кажа ти, сега ти останува само уште да ја прифатиш реалноста и да се прилагодиш на неа и се ќе биде во ред :)
Како викаше на времето Игорче...."дај му на човекот Натали"
ако сакам , боље ми е поза сама кутра со измислено другарче:P

Лангелина, фарбаш, буквално и фигуративно! Нема шанса ова тебе да ти упалило, ноктот те издава.

Тоа е единствениот начин мажите да ме гледаат у очи.
--- надополнето: 25 април 2013 во 11:01 ---
Не те бива за маабети за земјоделие. Ако е бил некој земјоделцки инџинер, била си му досадна, а он е можел у 2 потега да те реше... :P:P:P

Тета, мислам дека за треба да изгледа некој филм за замјоделци. Имаше еден странски за Казимир и Жозефина.;)
--- надополнето: 25 април 2013 во 11:13 ---
Хилти или бор машина секојпат пале... Особено па коа се праа маабет за бургии и бушејне. Дали у дрво, дали у камен, дали у цемент, дали у зид, дали у железо. Проверуваш дали добро си ја затегнал, дали има луфта од ного користејне, дали си ти првио газда (ново или половно).
Па дали ќе загрева самио мотор и бургиите, триење, дали ќе прегоре моторо пребрзо, па имаш подмачкувајне, па малце техника, не ја буташ на сила, малку ја држеш у меѓупростор додека подмачкуваш, па пробаш оште еднаш по леко, додека не ја пробиеш.... Ехее па имаш нарезници тука, ролцанги, машини, шлајферици, штрафцигери, различни камена за сечејне, различен број брусилици, дали фино, дали грубо.... :D

(y)
Наежих се, тета:)
Ратка пиратка
Треба само да знаеш кога да го прекинеш муабетот, оти кога зборуваш за бор машини, мажите те посматраат како свесно битие без цицки :)

Не е точно! Ми се пушташе еден дечко. Дечкото топ! Поднабилдан, згоден, симпатичен... И една вечер тргна да ме испраќа, а уз испраќање моравме да прошетаме малку подолго за да не останам недоискажана. Цел пат му зборував за политика... И после таа вечер не го видов повеќе. :pos:

Овој пост се однесува и до Crazy in Love ...
Значи никаде не напишав дека сите машки 100% ги прават баш тие муабети кои претходно ги спомнав, исто така никаде не напишав дека и сите женски 100% ги зборат тие работи кои ги опишав во претходниот пост ...
Зборам за мнозинството на мажи и жени а секако дека има и машки кои не ги интересира воопшто политика па и од мене имаат бегано другари знам откако некогаш ќе сум отворел некоја политичка тема а овие никад во живот не пуштиле вести на ТВ и баш ги заболе за тие работи ...
А што се однесува до женските ... тоа се рандом женски теми, мнозинството на жени ги прават тие муабети што претходно ги наведов ... на постарите жени обично паметот им е само во кујната:icon_mrgr:, а пак оние помладите цело време стојат пред огледало и си ја анализираат косата(најновата фризура), шминката, ноктите, најновото парче гардероба купено некаде на шопинг во странство и.т.н. и.т.н. тоа е факт ... е сега има и женски кои знаат да прават муабет и за некои пореални теми(пр. политика, наука и.т.н.) но помал дел се такви ... ова го кажувам врз база на она што го приметувам во мојот микрокозм ... Скопје !

од жени што си мисла дека се едни единствени на земјава,дека сите мажи посакуваат такви како нив и се однесуваат како да се принцези.А уствари да подзавлезеш малце повеќе во нивната психа ќе видиш дека интелегенцијата им е -50 и незнаат што сакаат во животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom