ова е заебано...И нормално, пошто имаш поскапи тарифи за разговори вон матичната мрежа (кон друг оператор), а немаш појма по префиксот на која мрежа ѕвониш... ОП... повисока сметка!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова е заебано...И нормално, пошто имаш поскапи тарифи за разговори вон матичната мрежа (кон друг оператор), а немаш појма по префиксот на која мрежа ѕвониш... ОП... повисока сметка!
Па да ако е вистинска понудата на ВИП стварно најфер цена .Во секое време кон сите мрежи 2 денари.
само кон фрог...Малку офф топик: Фрог (читај Космофон) нудат 0,9 ден. мин. кон сите мрежи без дополнителни трошоци.
за ова (96 кома 9% сум сигурен) мојш и без оваа новост...A, некој дали е запознаен со ова, значи, јас имам број од Вип, припејд, дали може со истиот број да мигрирам во поспејд?
A, некој дали е запознаен со ова, значи, јас имам број од Вип, припејд, дали може со истиот број да мигрирам во поспејд?
Е супер конечно. Во дилеми бев долго време за префрлување на операторот но никако не можев да се одлучам поради бројот и компликациите со истиот.