Од 1ви Јули: Може да го смените операторот, а да го задржите бројот

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
И нормално, пошто имаш поскапи тарифи за разговори вон матичната мрежа (кон друг оператор), а немаш појма по префиксот на која мрежа ѕвониш... ОП... повисока сметка!
ова е заебано...:toe:

Е ај да прашам: Ова веќе е возможно или сеуште не е?

За жал се одложи за 15 јули, ова демек треба да е дефинитивно

Ako ke pocekame i do 15 i poslem site na vip:):):)
2den kon site mrezi:):):)

Па да ако е вистинска понудата на ВИП стварно најфер цена .Во секое време кон сите мрежи 2 денари.

Има заебанција тука, 4 денари е воспоставување на повик, иако и со таа цена се најефтини иди вкупно 6 денари кон сите мрежи.

Прво треба да почекаме какви ќе им бидат понудите, бидејќи мислам дека откако ќе доставиш барање за промена на операторот треба да поминат 2 недели за да ти се одобри односно за тие две недели требало да се извести операторот кој го имаш дека се откажуваш па они да те контактирале за да те предомислат па ќе те ѓњават дека не треба да ги менуваш ќе ти нудат се и сешто
И второ мислам дека ќе се доплаќа нешто ќе треба и тоа да се види дали ќе се испалти

Па да ако е вистинска понудата на ВИП стварно најфер цена .Во секое време кон сите мрежи 2 денари.

Малку офф топик: Фрог (читај Космофон) нудат 0,9 ден. мин. кон сите мрежи без дополнителни трошоци.

И сеа он топик: Услугава е ОК но мислам дека треба надлежните регулаторни органи (Агенција за електронски комуникации) малце повеќе да поработи на промоција и презентација на услугава.

A, некој дали е запознаен со ова, значи, јас имам број од Вип, припејд, дали може со истиот број да мигрирам во поспејд?

Малку офф топик: Фрог (читај Космофон) нудат 0,9 ден. мин. кон сите мрежи без дополнителни трошоци.
само кон фрог...:kafe:
A, некој дали е запознаен со ова, значи, јас имам број од Вип, припејд, дали може со истиот број да мигрирам во поспејд?
за ова (96 кома 9% сум сигурен) мојш и без оваа новост...

A koga ce sakas da migriras treba da ides kaj maticniot mobilen operator ili pa kaj toj kon koj sakas da migriras?

Оваа услуга не е миграција од припејд во пстпеј туку од оператор во оператор со истиот број
А за тоа што ти го сакаш ќе си поднесеш барање во операторот кој го користиш дали може да ти го обезбедат тоа(ова зависи од операторот мислам дека може ова)

?

Aj da prasam ja migriral nekoj do sea ili poznava nekoj so mig. i kako e neka pise....

Е супер конечно. Во дилеми бев долго време за префрлување на операторот но никако не можев да се одлучам поради бројот и компликациите со истиот.

Е супер конечно. Во дилеми бев долго време за префрлување на операторот но никако не можев да се одлучам поради бројот и компликациите со истиот.

Oва е можно од минатиот јули иначе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom