Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Планирам да си направам акаунт на некој од веб сервисиве за онлајн обложување, па ако има некој да сподели искуство некакво со bwin на пример.

Како се исплаќаат парите, дали има некакви забрани, лиги коишто се даваат и слично.
:smir:

П.с Не најдов слична тема, ако е нешто дупло се извинувам

Планирам да си направам акаунт на некој од веб сервисиве за онлајн обложување, па ако има некој да сподели искуство некакво со bwin на пример.

Како се исплаќаат парите, дали има некакви забрани, лиги коишто се даваат и слично.
:smir:

П.с Не најдов слична тема, ако е нешто дупло се извинувам

Читав негде дека забрането со закон е кај нас, ќе почекаме некој поискусен да напиши нешто поќе околу ова..

Пред две-три недели имаше у српски тип 5евра гратис (као ваучер нешто). Не купив пошто за еден ден ги снема, а знам еден другар си зема и си играше, па ваљда не е забрането. :)

Kakvo zabraneto be sto vi e. Jas imam na bwin akaunt ama nesto ne sum zadovolen premnogu od niv , podobri mi se bet365 na primer

па кога веке имаш, сподели информации како да направиме, како да уплатиме... пиши ако не те мрзи што е потребно

У законот нешто не ми е јасно...
Не смее ниедна македонска фирма да воведе онлајнг обложување.... или ниеден македонски државјанин несмее да се обложува на странски сајтови?

Дај бе објаснете поубаво како се ставаат пари што треба да се отвори за исплата после тоа како иде не само по еден збор ќе кажете и толку:tapp: и јас сакам сега да отворам акаунт си собрав 500 евра од премиер па сакам да ги стаам на нет да се кладам со нив ама незнам што треба да се отвори во банка, како иде исплатата и која од овие online кладилници има најдобри понуди

Kakvo zabraneto be sto vi e. Jas imam na bwin akaunt ama nesto ne sum zadovolen premnogu od niv , podobri mi se bet365 na primer
Brat aj ako sakas na pp da mi kazes kako naprae akaunt na BWIN poso znam moze samo so moneybookers barem od Makedonija, a ja neso imav problemi so praenje na moneybookers akaunt.Inaku ja si igram na Betclick i moze so VISA Electron debitna karticka od NLB da se registrira ne pravat nikakvi problemi

До крајов на месецот ќе искочи македонска верзија на една on-line кладилница, па може тогаш повеќе ќе се популаризира овој вид на кладење кај нас. Секаде во светот функционира не гледам зашто би било забранувано кај нас, имаше некои такви шпекулации порано, ама познавам луѓе кои се кладат и ок е, функционира.

Vi treba samo debitna karticka 10tina evra kes na nea i samo si se registriras . Samo da znaete deka koga ke vadite pari na bwin ke vi baraat da go skenirate pasosot ( dokaz za polnoletstvo ) , dodeka pak na bet365 neso demek baraat i oni ama moze i bez toa da se projde . Inace zakonot vie mnogu pogresno ste go interpretirale , ne smee makedonska kladilnica da ima online . Da be ke mi zabranat da se kladam hahah . Kaj ziveeme be ? U severna korea ?

До крајов на месецот ќе искочи македонска верзија на една on-line кладилница, па може тогаш повеќе ќе се популаризира овој вид на кладење кај нас. Секаде во светот функционира не гледам зашто би било забранувано кај нас, имаше некои такви шпекулации порано, ама познавам луѓе кои се кладат и ок е, функционира.

Од каде информацијава или ти мислиш дека ќе има ?

batale te gi bwin. otvorete si akaunt na bet365 nema frka top se. kolku pari ke uplatis tolku ti davaat bonus samo ima nekoj pravila oklu bonusot sto ke si gi procitate. parite od bet365 odma se preflaat na kartica se ceka nekoj 2-3 dena i potoa se na kartica i ne zimaat provizija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom