Обавештење за јавност

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pwned_bday.JPG

Среќен роденден и да фатиш по некоја пастрмка !

Треба да се одбележи некако,незнам дали треба да се прослави ..Сепак ,вакво нешто како тебе, мајка по втор пат не раѓа. :D
Може на пример семакедонска акција секој во своето место на живење да направи нешто на дено на мојо роѓендан, да запали плевна, да се испијани и исповрашта на плоштад, фрли петарда на улица, пушти гласно музика, натепа некого....

Може на пример семакедонска акција секој во своето место на живење да направи нешто на дено на мојо роѓендан, да запали плевна, да се испијани и исповрашта на плоштад, фрли петарда на улица, пушти гласно музика, натепа некого....

Зар не е тоа напраено до сеа?? Невероватно :)

Све ок од тоа горе,само да не почнат да се самоубиваат масовно ради тебе .. ептен ќе е. ;)

Зар не е тоа напраено до сеа?? Невероватно :)

Све ок од тоа горе,само да не почнат да се самоубиваат масовно ради тебе .. ептен ќе е. ;)

то го прават секоја година ами нема организација па на пример во Америка за 4 ти јули, кај нас за нова година, негде за божиќ, илинден, значи треба да се тоа среди и организира сето во тој еден свечен и светол ден.

Среќен Роденден Господине.Уште многу туршија во вашите гаќи.
:X3:

јебига братќе то е то
фала на обавештење

Јас прочитав „општење во јавност“ :pos:

Ај за многу години Лет3 :)

Мајсторе аирлија нека е, се по список..

Mи подолесна сеа, гледам дека сепак постојат оние кои ме почитуваат како и оние кои сонуваат и мечтаат за мене.
А некни ко повраштав од аперитивите ми беше тешко и се осеќав осамен.

А некни ко повраштав од аперитивите ми беше тешко и се осеќав осамен.
Па глеј вака... или си циција и не викаш на групно локање, после кое следува групно повраќање, или те фаќа од 2 пијачки... па ти си повраќаш осамено.

и мене не ми честитаа некни па не се разочарав толку ко тебе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom