LordDragonII
Dr.Strangelove
Среќен роденден и да фатиш по некоја пастрмка !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може на пример семакедонска акција секој во своето место на живење да направи нешто на дено на мојо роѓендан, да запали плевна, да се испијани и исповрашта на плоштад, фрли петарда на улица, пушти гласно музика, натепа некого....Треба да се одбележи некако,незнам дали треба да се прослави ..Сепак ,вакво нешто како тебе, мајка по втор пат не раѓа.![]()
Може на пример семакедонска акција секој во своето место на живење да направи нешто на дено на мојо роѓендан, да запали плевна, да се испијани и исповрашта на плоштад, фрли петарда на улица, пушти гласно музика, натепа некого....
Зар не е тоа напраено до сеа?? Невероватно
Све ок од тоа горе,само да не почнат да се самоубиваат масовно ради тебе .. ептен ќе е.![]()
Истото...али ај коа веќе сум тука среќен роденден.Јас прочитав „општење во јавност“
Ај за многу години Лет3![]()
Па глеј вака... или си циција и не викаш на групно локање, после кое следува групно повраќање, или те фаќа од 2 пијачки... па ти си повраќаш осамено.А некни ко повраштав од аперитивите ми беше тешко и се осеќав осамен.