Obama DECEPTION

• Креатор на темата Креатор на темата VeniVidiVici
  • Време на започнување Време на започнување
V

VeniVidiVici

Гостин
Obama DECEPTION - Koj е Барак Обама?

Низ светот кружи еден документарец со наслов ОBAMA DECEPTION. Во последно време многу прав се крена околу Барак Обама. Дали тој е навистина таков како што го замислуваа американците, кој стои позади него и за кого тој навистина работи. Мислам дека треба да го погледнете.

Знам дека трае предолго, но интересен е и се гледа во еден здив, за оние што ги интересира влијанието на политиката во нашите животи, за тоа кој навистина го управува светот и какви планови се кројат во врвните кругови на светската елита.

vo mojot potpis go imam veke so meseci i so srpski prevod e :wink:

vo mojot potpis go imam veke so meseci i so srpski prevod e :wink:

Знам, но на делови е а вака е во целина. А и мислам дека 90% од луѓето знаат англиски па нема да им биде проблем. Барав по форумов и водов дека нема таква тема, па сакав да ја отворам. Да не се лутиш? :):smir:

Знам, но на делови е а вака е во целина. А и мислам дека 90% од луѓето знаат англиски па нема да им биде проблем. Барав по форумов и водов дека нема таква тема, па сакав да ја отворам. Да не се лутиш? хехе :):smir:
uzivaj za temata ..sto sakas mozes da otvoris ..inaku fall of republic isto e prodolzenie za Barak Obama

Obama will declare CIVIL WAR before end of Winter

Military Hardware Movements into California

Не би да бидам партибрејкер ама ова не е инвентар на армијата на САД.Гледав негде до втора трета минута и на возот има ПУХ-ови,Ивеко камиони како и пикапи,ЛАВ оклопни транспортери или во превод ако ова е снимано на американскиот континент тогаш 99% се работи за конвој на армијата на Канада,или останатиот 1 % некоја европска,на пат кон полигоните низ САД ради некои маневри.Друго објаснување за присуство на Канадски трупи на тло на САД нема.

Ова е филм:toe:

Треба да оди во темата за филм и ТВ.

Оти кечери да ни кажуваат како глумат дека се тепаат-и по таа аналогија да ја фаќаат рајата на финта-ете нема републиканци,демократи,леви десни...се е маска...банкарите бла бла..

Трилатералната комисија бла бла...

И еден пропаднат рапер кој сака да го сретне шефот на МКдоналдс-па ТАПО:tapp::tapp: тоа е корпорација:vozbud:

ццццц...

:pos2::pos2:

Back
На врв Bottom